2777
2789
سلام دوست جونیا، مهمونی افطار دارم برای خانواده همسر. آدمای کم خوراک و ساده ای هستن که معمولا موقع افطار برنج نمی خورن. میخوام غذاهای بدون برنج بزارم. اینم بگم آدمای ساده و بدون تشریفاتی هستند و اگه شلوغش کنم مادر شوهرم ناراحت میشه. اگه منویی دارید بگید ممنون میشم
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه هم خوبه
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... خاله میشه به منم رای بدین؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370
مرغ سوخاری
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.