2777
2789

من و همسرم دو مون ریزش موی شدید گرفتیم مخصوصا همسرم... لطفا کسانی که تجربه مصرف قرص زینک پلاس رو دارن بیایید نظر بدید در مورد میزان تاثیرش روی موی شما .. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی جان...اگه کسی تج به ای درمورد رفع موخوره داره بهم بگه لطفا...بجز نوک گیری و کوتاهی مو

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

نمیدونم.من دارم جوشوندخ رزماری میزنم فعلا

بعد حموم موهامو ابکش میکنم میام بیرون.خشکشم نمیکنم میذارم خودش خشک بشه

تو حموم ریزشش مثل قبله.شونه هم میکنم بازم مثل قبله ولی دست تو موهام میکشم خیلی کمتر شده😐فکنم دویا۳هفتس استفاده میکنم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اره عزیزم تاثیر دازه رو پوست و مو

ولی وقتی کم داشته باشی اینو٫

ینی دلیل ریزش موت اهن باشه این ب کارت نمیاد ک

باید علتش مشخص شه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
من قبلا زینک خوردم برای موهام خوب بود. دوباره خریدم استفاده کنم

عوارض نداشت ؟؟؟ چه موقع خوردی ؟؟ کیا؟؟ چند وقت خوردی ؟؟ زینک معلولی ایرانی یا زینک پلاس خوردی؟؟

آهن بدن خودمم خیلی کمه قبلا آزمایش دادم ...بنظر شما کیست تخمدان میتونه علت ریزش مو باشه؟؟؟

از علل اصلی ریزش مو در خانم ها مشکلات هورمونی و پلی کیستیک بودنه بله میتونه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
عوارض نداشت ؟؟؟ چه موقع خوردی ؟؟ کیا؟؟ چند وقت خوردی ؟؟ زینک معلولی ایرانی یا زینک پلاس خوردی؟؟

چندماه میخوردم. بعداز نهار. عوارض که نمیدونم برای من مشکلی پیش نیومد. سال پیش بود یادم نیست معمولی بود یا پلاس

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!