2777
2789
عنوان

حالم دلم بده💔

817 بازدید | 25 پست

تا کی    باید   عذابم بدی ؟    اگه گناهی کردم  که اینقدر باید  به خاطرش عذاب بکشم   بهم  یه نشونه بده   که دیگه  اینقدر   مثل آتیش نسوزم . 

خسته ام   خدایا  ده سال  بس نیس برای رنج   کشیدن من؟        

دیگه  از خودم  خجالت نمیکشم. خجالت نمیکشم   وقتی  خبر   بارداری اطرافیانم اذیتم  میکنه    قبلا    از این   حس تو عذاب بودم   و میگفتم خجالت بکش    تو نباید  از خوشحالی     اونا     تو دلت  غصه بخوری  . الان ولی    به خودم  حق میدم      دل من  گریه کن  بسه  اینقد  جلوت و گرفتم ...

چقدر   بخندم   و بگم  عالی ام    چقدر    بگم     خاست خداس     قسمته        خدایا گفتی   توکل   کن   گفتی صبر  کن      گفتی  زود نخواه .  هر بار نشد گفتم  حکمت   توعه      تو خاستی  راضی ام        هر بار شکستم   همه گفتن  کفر    نگو      صبر داشته باش   من دیگه صبر ندارم     دیگه منتظر نیستم    دیگه  هیچی نمیتونه خوشحالم کنه   .

همه  دوستام    همه اطزافیانم همه    بعد من    یک دو یا چنتا بچه دارن    فقط  لیاقت  مادری   رو تو من نمیبینی؟   فقط    من  باید اینجوری عذاب بکشم ؟     تو کاری باهام کردی   دیگه  خبر بارداری  صمیمی ترین دوستم      صدای خورد شدن  قلبم و میشنوم   چرااااا ؟  الان باید شاد  باشم   چرا  نیستم ؟   تو این ماه    پنج تا خبر   چرا یکیش  من نبودم؟   به چه گناهی ؟    دیگه   خسته ام    امیدمو ازم گرفتی   .  کاش میتونستم  با یکی حرف بزنم    کاش از دردام خبر داشتن . .....

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
عزیزم کلینیک امید رفتی؟

نه تهران نیستم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فدات خیلی سخته انشالله بی جواب نمیمونه صبرت 😔😘

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
اخه فدات خیلی سخته انشالله بی جواب نمیمونه صبرت 😔😘

دیکه امیدی ندارم         حتی تلقین هم نمیتونم بکنم

نه تهران نیستم

میتونی هزینه کنی براش؟ اگه در توانت هست حتما برو عالین مامان خودم اونجا رفته سر خواهرم همه جا جوابش میکردن یا عمل های بیخودی میکردن پیش دکتر کشاف هم رفت نتیجه نگرفت ولی این کلینیک عالیه از همه جا خانواده هایی که در انتظار فرزندن میان مث لبنان و ترکیه و ...

عشقه دلم اخه چرا غصه میخوری هرچیزی یه دلیلی داره که شاید بعدها بفهمی برات بهتر بوده..نمیگم نباید ناراحت باشی حس مادر بودن از بچگی تو وجود ما دخترها هست...اما به هیچ دلیلی زندگیتو تلخ نکن...شاید خدا انقدر دوستت داره که بخواد تو مادر بچه ای باشی که هیچکسو نداره.به گزینه های جلوتم فکر کن.مادر شدن فقط تو به دنیا اوردن بچه خلاصه نمیشه...هیچ زنی لیاقتش عذاب کشیدن نیست عزیزم خودتو عذاب نده

میتونی هزینه کنی براش؟ اگه در توانت هست حتما برو عالین مامان خودم اونجا رفته سر خواهرم همه جا جوابش ...

هزینه کردیم   حدود بیست ملیون شایدم بیشتر ای وی اف کردم نشد     الان  دیگه  پولی نمونده برامون 

پودر گیاهی مصرفکردی؟؟؟؟ مشکل از کیه؟؟؟

از شوهرم . خودم   یه مدته   از این مشکلات     افسردگی گزفتم      پرولاکتینم رفته بالا              یه انتقال  دیگه باید انجام   بدم          جنین فریز دارم    ولی فعلا اوضاع روحیم   خوب نیس      میترسم برم 

عشقه دلم اخه چرا غصه میخوری هرچیزی یه دلیلی داره که شاید بعدها بفهمی برات بهتر بوده..نمیگم نباید نار ...

پرورشگاه  به این راحتی بچه نمیدن من راضی ام همسرممم هم همینطورر

از شوهرم . خودم   یه مدته   از این مشکلات     افسردگی گزفتم       ...

چله دعای توسل به نیت شهید هادی و سامانلو بگیر 

و پودر سین لس بخر باشوهرت مصرف کن عالیه من خوردم ماه اول نتیجه گرفتم 

عزبزو انشالا دلت شاد بشه همین ماه 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
پرورشگاه  به این راحتی بچه نمیدن من راضی ام همسرممم هم همینطورر

مراحل اداریشو که انجام بدی یسری تحقیقات میکنن در موردتون زیاد سخت نیس.تو که انقدر بچه دوست داری سختیه این راهو ب جون بخر که اخرش یه نی نی خوشگل بیاد تو خونت...اگه واس بارداری خودت همه راهارو رفتی و نشده بیخیالش شو زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای نصفشو به غم بگذرونی