2777
2789
عنوان

بیاید الان فهمیدم😢

217 بازدید | 13 پست

بچه ها دخترم امسال دستش 2 روز قبل اربعین شکست با این حال ما رفتیم اربعین کربلا اول رفتیم نجف دکتر به دخترم گفته بود باید پلاتین بزاریم به هرحال من برات میبندم بری بیای ببینیم چی میشه حالا هرجور شد با هر سختی بردمش کربلا تو حرم حضرت امیرالمومنین دخترم گفت مامان نکنه دستم خوب نشه و توش پلاتین بزارن خلاصه اونروز دخترم خیلی گریه کرد تو حرم و نماز خوند خلاصه اینطور بود که دستش خوب شد الان داشتم فکر میکردم که جانم امیرالمومنین  

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

چه زود فهمیدی

میزاشتی یه سال دیگه میفهمیدی

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم شخصیتی نیست

ابر مردتاریخِ....

عاشقشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چه زود فهمیدی میزاشتی یه سال دیگه میفهمیدی

بروبابا 😐

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
شکستگی که پلاتین بخواد مگه میشه به حال خود گذاشت😳

دیگه دکتره گفت مشکلی نداره 

توروخدا به دخترت بگو برای پسرم دعاکنه دستش شکسته امسال دوبارعمل شده قراره پلاتین شو دربیاریم چندوقته به خاطر کرونا نبردم دکتر خیلی میترسم خوب نشه شش سالشه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
توروخدا به دخترت بگو برای پسرم دعاکنه دستش شکسته امسال دوبارعمل شده قراره پلاتین شو دربیاریم چندوقته ...

چشم عزیزم خودتم از امام علی بخواه❤

چشم عزیزم خودتم از امام علی بخواه❤

دستم به دامنش خودش میدونه بچم چه مصیب هایی کشیده از خرداد ماه تاالان درگیریم فقط هرلحظه میمیرم که نکنه دستش خوب نشه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
دستم به دامنش خودش میدونه بچم چه مصیب هایی کشیده از خرداد ماه تاالان درگیریم فقط هرلحظه میمیرم که نک ...

عزیزدلمی😢

عزیزدلمی😢

خوش به حالت به خدا باگریه مینویسم من تابه حال حتی مشهدم نرفتم دلم داره میترکه همش به خودم لعنت میفرستم که کاش باباباش نمیزاشتم بره خداکنه درست بشه مثل روز اولش خدا دخترتو برات نگه داره هیچ وقت راهت به بیمارستان نکشه 

خوش به حالت به خدا باگریه مینویسم من تابه حال حتی مشهدم نرفتم دلم داره میترکه همش به خودم لعنت میفرس ...

همینطور شما عزیزم الهی بمیرممم😢😳