2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون ماه اخربارداری چکارباید بکنیم توصیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارینم نمیدونم ۳۸زایمان کنم یا ب دکترم بگم ۳۸پربشه برم ۳۹؟ نظرشما چیه دوستان

من که تجربه ای ندارم ولی بنظرم ۳۹برو

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
ممنون عزیزدلم میشه بیشتراززایمانتون بگید طبیعی بود یاسزسخت بود یااسون؟

خواهش گلم.طبيعي بود تاريخ زايمانم 31خرداد زده بود من 23خرداد ساعت 4/5بعدظهر کيسه آبم پاره شد ساعت 4/5صبحم زايمان کردم.من خيلي اذيت شدم.ولي بدنا با هم متفاوته عزيزم.من تا زمانيکه دهانه رحمم باز شد درد شديد داشتم از اون زمان تا زمانيکه نينيم دنيا اومد يکساعت و نيم طول کشيد دردش خيلي کمتر بود ي 45دقيقه هم طول کشيد بخيه شدم.لحظه دنيا اومدنشم تمام دردا يادم رفت اون لحظه خيلي شيرين بود ارزو ميکنم واسه همه اوناييکه دلشون نيني ميخواد اتفاق بيافته

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من سزارینم نمیدونم ۳۸زایمان کنم یا ب دکترم بگم ۳۸پربشه برم ۳۹؟ نظرشما چیه دوستان

با دکترت مشورت کن ولي من ک ميرفتم خانماييکه سزارين بودن ميگفتن هر چي هفته هات پر شه بهتره ک البته درستم ميگغتن مثل زردي و بعضي چيزاي ديگه ولي بازم با دکترت مشورت کني بهتره 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

آره بگید چیکار میکنید وقتی بچتون ب دنیا میاد این قدر آرومهه  بعد بگید ک سزارین کردین یا طبیعی. ...

هيچي خواست خدا هست

خواهش گلم.طبيعي بود تاريخ زايمانم 31خرداد زده بود من 23خرداد ساعت 4/5بعدظهر کيسه آبم پاره شد ساعت 4/ ...

دستت درد نکنه عزیزم خداروشکرکه صحیح وسالم زایمان کردی وبچه قشنگتوبغل کردی

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
دستت درد نکنه عزیزم خداروشکرکه صحیح وسالم زایمان کردی وبچه قشنگتوبغل کردی

ممنون عزيزدلم روزي شما و بقيه منتظرا باشه