2777
2789
عنوان

سلام خانوما.نازگلم.ممنون بابت دعاهاتون حالم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 27157 بازدید | 642 پست
ی سوال دیگه اینکه من چندین ساله شاید ۶ سال ترشحات خمیری شکل مایل ب زرد دارم چندین بار دکتر رفتم دارو ...

عزیزم نیست ناز کل دعا کن خالش زود خوب شه و بیاد سوالتو جواب بده عزیزم

عاقا گفته باشم نازگل خانوم این سایت دوست جونیه خود منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم دعا کن خودش زودی بیاد همه منتظرشیم

باورکن توفکرش هستم..انشاءالله ب حق این روزای عزیزومبارک زودی حالش خوب بشه و الان سرش ب خوشی گرم باش

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

باورکن توفکرش هستم..انشاءالله ب حق این روزای عزیزومبارک زودی حالش خوب بشه و الان سرش ب خوشی گرم باش

اره مرسی غز دعای خیلی خیلی قشنگت.من ک بی صبرانه منتظرم دوباره تاپیکشو ببینم

ینی کجاست؟

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
به قول تو یه ثانیه هم نمیاد اقلا.نگران کنندس.کاش یکی ازش خبرداشت وماهم خبردار میشدیم😕

من خیلی دنبال شماره یا لااقل ی خبر ازش بودم نیست ک نیست اخه ته دیگ ماکارانیم نیست کاش لااقل ی لحظه بیادو بره ناراحت اینم ک چقد اذیتش کردم قربونش برمو اعصابم بهم میریزه باور کن خیلی دختر عشقیه خیلی