2777
2789
عنوان

سلام خانوما.نازگلم.ممنون بابت دعاهاتون حالم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 27157 بازدید | 642 پست

⁦☹️⁩😔چرا نیستی اخه

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم نازگل ایام بکام

ی سوال داشتم من از ایام تخمک گذاری تا تقریبا ۲ روز بعد پریود درد سینه خیلی شدیدی میگیرم و بعضی وقتا یکمم ترشح دارم (سابقه بارداری و شیردهی هم ندارم)

میخواستم ازتون بپرسم طبیعیه چون تو این شرایط میترسم برم دکتر

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥

ی سوال دیگه اینکه من چندین ساله شاید ۶ سال ترشحات خمیری شکل مایل ب زرد دارم چندین بار دکتر رفتم داروهم داده خوب نشدم نهایت اینکه ببخشید فقط یکم بوش از بین رفت

دیگه خسته شدم دکتر رفتنم برام بی فایده س چیکار کنم خوب بشم

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥

قصه زندگی با بودن تو آغاز می شود

تو که منبع مهری از جانب خداوند

دستانت را بر سر کودکان این سرزمین بیاویز

چشمان منتظر مادران

همیشه نوید بخش راه توست

روزت را گرامی میداریم مامای مهربان

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

قصه زندگی با بودن تو آغاز می شود تو که منبع مهری از جانب خداوند دستانت را بر سر کودکان این سرزمین ...

مرسی عزیزم دعا کن خودش زودی بیاد همه منتظرشیم

عاقا گفته باشم نازگل خانوم این سایت دوست جونیه خود منه