2777
2789

سلام دوستان.متاسفانه منم درگیر این بیماری شدم

۵روز ای سی یو بودم و حالم اصلا خوب نبود.دیشب حالم بهتر شد اوردنم بخش...

میدونم با دلای پاکتون واسم دعا کردین ممنونم

حجم پیاما زیاده حتما به محض اینکه بهتر شدم جواب همتونو میدم

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نازگلم...خوبی قربونت بشم..درخواستمو قبول کن...

خیلی نگرانت بودم...خداروشکر ک بهتری...بخدا همیشه موقع نماز دعات میکردم..خداروهزار مرتبه شکر ...مارو بیخبر نذار قربونت بشم😞💋❤

خوشحالم 😍😍😍

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
@aysajon     @dokhtareporteqali     @zemestoon96     @حاجقاسم ...

الهی من قربونت برم کجا بودی فدای تو بشم از بس خوشحال شدم ک نگووو داشتم ب پسرم شیر میدادم از خوشحال شدم پرتش کردم رو تخت🤪🤫خیلی خوشحالم اومدی خیلی خیلی خیلی دووووووستت داریم ما همه کاش زودتر ی خبر از خودت میدادی ب ما مرررسی زهرا جوووون ک تگم کردی

عاقا گفته باشم نازگل خانوم این سایت دوست جونیه خود منه