2777
2789
عنوان

شیرینی مارمالادی و دادلی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 24675 بازدید | 397 پست

تو بهترینی ماریا جان   

در اسرع وقت درست میکنم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که الان مشغول درست کردن شیرینی دانمارکی هستم با دستور ماریا قناد، امیدوارم خوب بشه خرابکاری نکنم،شوهرم عاشق شیرینی دانمارکیه،اگه خوب بشه باورش نمیشه من درست کردم، باهم قهریم😁

عالی شدن. نوش جونتون. دستتونم درد نکنه

من مطابق با دستور دمای فر رو تنظیم میکنم اما همیشه شیرینی هام میسوزن. زود ترم و بر میدارم خام میمونه(دمای فر از ۱۶۰ شروع میشه) نمیدونم دیگه ایراد از کجاست....

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
عالی شدن. نوش جونتون. دستتونم درد نکنه من مطابق با دستور دمای فر رو تنظیم میکنم اما همیشه شیرینی ها ...

عزیز دلم فرت باید تنظیم باشه، یه سرویس کنن درست میشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من که الان مشغول درست کردن شیرینی دانمارکی هستم با دستور ماریا قناد، امیدوارم خوب بشه خرابکاری نکنم، ...

ای جانم. حتما خوب میشه انرژی مثبت بفرست😁 شیرینی اشتی کنون بشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
تو بی نظیری دختر، همه ی هنرات هم دراختیار بقیه میذاری باهمه ی فوت و فناش،خیلی مهربونی،الهی که همیشه ...

فدات عزیز دل❤️

عزیز دلم فرت باید تنظیم باشه، یه سرویس کنن درست میشه

ینی چی سرویس کنم؟🙈

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
ینی چی سرویس کنم؟🙈

نمایندگی فر یا تعمیر کار میاد فر و سرویس میکنن یعنی درجه هاشو تنظیم میکنن برات

نمایندگی فر یا تعمیر کار میاد فر و سرویس میکنن یعنی درجه هاشو تنظیم میکنن برات

اهان. فک کردم منظورتون اینکه خودم انجام بدم😅

ممنون از راهنمایی تون🌹

ماریا جون من سوال دارم دوستان گفتن توبلدی 

ازت بپرسم😕☹😭چرانیستی صدات کردن نیومدی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ماریا جون من سوال دارم دوستان گفتن توبلدی  ازت بپرسم😕☹😭چرانیستی صدات کردن نیومدی

جانم