سلام 😍عیدتون مبارک
میدونم خیلی میگما اما خیلی دوستتون دارم دلم فقط به شما ها خوشه ❤️ میبوسمتون عزیزای من💋
خمیر این دو تا شیرینی عالی یک رسپی داره. من خیلی دستورای زیادی پختم این دستور مال خودمه و بهتر از قنادی ها میشه حتما درست کنیدا. اصل خشک و بیسکوییتی نمیشه و تو دهن اب میشه و حالت پودری داره و بدون ترک خوردگی. این خمیر پایه همه شیرینی هاتون میتونه باشه ونسکافه. پودر کاکاعو و پودر پسته بهش اضافه کنید و هزاران مدل مختلف درستش کنید. خمیر اچار فرانسه تو قنادیه.
شیرینی مشهدی :
زرده تخم مرغ پخته : 4 عدد
وانیل و پودر هل هر کدام : نصف قاشق چایخوری
ترکیب روغن صاف و جامد و مارگارین جمعا : 200 گرم
پودر قند : 50 گرم ( نصف لیوان)
عسل : 1 قاشق مربا خوری
شیر خشک : 2 قاشق غذا خوری ( 30 گرم)
نشاسته ذرت : 2 قاشق غذا خوری
ارد : 300 گرم ( 3 لیوان سر خالی)

.
روغن ها رو توی ظرف بریزید پودر قند و روش الک کنید به همراه وانیل و هل ده دقیقه بزنید تا سفید و پفی بشه.

.
حالا زرده ها رو از الک رد کنید تا کاملا له بشه یا با قسمت پوره کن رنده این کارو کنید و به همراه عسل به مواد اضافه و بزنید. دو دقیقه

.

.
حالا شیر خشک و نشاسته ی ذرت و روش الک کنید و با سر خمیر گیر بزنید. بعد ارد و کم کم الک کنید روی مواد ممکنه همه ارد مصرف نشه و چند قاشق بمونه

.
نکته اصلی این خمیر همینجاست. فقط خمیر گرفتنش.
تا حدی ارد بریزید که فقط جمع بشه ولی نرم باشه مثل عکس واصلا ورز ندید. بزارید تو پلاستیک و 3 ساعت تو یخچال بمونه خسته ست😁استراحت کنه

.
از خمیر کم کم بردارید بقیه اش تو یخچال بمونه چون. نرمه. برای قالب زدن راحت تره وقتی سرد باشه
بین دو تاپلاستیک خمیر و باز کنید با وردنه باز کنید نازک نباشه اصلا حدودا 5 میل. قالب بزنید جفت جفت. یکی ساده یکی وسطش حفره دار.
بزارید تو فر طبقه ی وسط دمای 150 ده دقیقه نه بیشتر.
برای حفره ی وسطش اول شیرینی و تو سینی بزارید بعد با هر قالبی که دارید وسطش و قالب بزنید اینجوری راحت تره براتون. با ته ماسوره یا کاتر فشاری کوچولو ها.

.

.
اینم بعد پخت