2777
2789
عنوان

باردارم و ۳۸ هفته

116 بازدید | 16 پست

سلام خانما.شرمنده ی سوال دارم

بارداری اولمه و نزدیک زایمانمه

خانواده شوهرم ی شهر دیگن و منم اومدم تهران ک هم زایمانم اینجا باشه هم پیش مامانم باشم..

قبل بارداری..خانواده همسرم چون نوه ندارن...همش و پیش همه میگفتن ک تو ی نوه بیار ما سرتا پاتو طلا میگیریم(وضع مالیشونم خیلی حوبه) اما از وقنی باردار شدم انگار نه انگار و جدیدنم ی زنجیرخیلییییی ظریف برا دخترم خریدن و هیچ کادویی برای من نه

و حتی عیادتم نمیحوان بیان تهران و بیماری رو بهانه کردن در صورتی ک اهل رعایت نیستن

میدونم ادم نباید توقع داشته باشه و کادو زورکی ک کادو نیست

ولی دلم خیلی گرفته ازشون

بنظرتون بعد زایمان ب روشون بیارم ناراحتیمو؟چی بگم بهشون؟

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

من اگه بودم اصلن اهمیت نمیدادم تازه خوشحالم میشدم که تو این وضعیت نمیان عیادت از خدام بود...اصلن هیچی هم نخرن مهم نیست چون میدونم که همسرم جای اونا سرتاپاشو طلا میکنه...اهمیت نده به این چیزا فقط به نینیت فکر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بودم اصلن اهمیت نمیدادم تازه خوشحالم میشدم که تو این وضعیت نمیان عیادت از خدام بود...اصلن هیچ ...

اخه مسئله اینجاس اون مدل خانواده ای نیستن ک بزارن ب حال خودمونم باشیم

وقتی برگردیم ب خونمون بعد زایمان قطعا کلی توقع دارن ک من و بچه اونجا باشیم و ...

اصلا نیان به جهنم من راضی نیستم خانواده شوهرمو حتی 1دقیقه ببینم،امروزم دخترمو با اصرارخودم با شوهرم بردم حموم نذاشتم مادرشوهرم بیاد بالا ببرتش چون عین گاو ابو میریزه رو سرش بچم خفه میشه،هرچقدر هم بهش میگم گوش نمیده بیشعور.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
منم تهرانم و فقط ی خاهر دارم و ی خاهر شوهر اینجا.هیچ کس نمیاد حتی مامانم.چون میترسن من مریض بشم.الان ...

برخوردشون خیلی اذیتم میکنه اصا یجور ک هیچ ارزشی برام قایل نمیشن

اصلا نیان به جهنم من راضی نیستم خانواده شوهرمو حتی 1دقیقه ببینم،امروزم دخترمو با اصرارخودم با شوهرم ...

همین دیگه الان مثلا دارن رعایت میکنن ولی بردیم خونمون یقینا همینه رفتارشون

برخوردشون خیلی اذیتم میکنه اصا یجور ک هیچ ارزشی برام قایل نمیشن

بیخیال خودت اذیت نکن.منکه فقط دعا میکنم سالم بریم بیمارستان سالم برگردیم

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
همین دیگه الان مثلا دارن رعایت میکنن ولی بردیم خونمون یقینا همینه رفتارشون

من تا 10روز اول خدا ازش نگذره مادرشوهرم یه ضرب تو خونمون بود پشت سرمونم غیبت میکرد،همش دعوا مینداخت بین منو شوهرم خیر ندیده.الانم خداروشکر راحت شدم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
مگه برا بقیه بچه میاری که انتظار کادو داری؟؟

ن عزیزم

نه برای کسی بچه میارم نه انتظار کادو دارم

ولی کاش چندجا تو جمع فامیلاشون بودی و بعد اینجوری بهم میگفتی...تو جمعاشون یجور حرف میزنن ک انگار منو دارن حلوا حلوا میکنن با سرشون ولی تو عمل ....

من از کسی توقع ندارم..ولی وقتی جلو کسی اینجورن

دلم میشکنه و متاسفانه هم نه میتونم چیزی بگم و بعدم ک فکرمیکنم میبینم ک چی بگم؟چرا ب من کادو ندادین؟چرا بهم ارزش قائل نشدین؟حرفایی نیست ک زدنی باشه

بیخیال خودت اذیت نکن.منکه فقط دعا میکنم سالم بریم بیمارستان سالم برگردیم

اره واقعا انشااا... ک همه باردارا زایمان خوبی داشته باشن

ن عزیزم نه برای کسی بچه میارم نه انتظار کادو دارم ولی کاش چندجا تو جمع فامیلاشون بودی و بعد اینجور ...

تو جمع مهمونیاشون تو هم با شوخی جوابشون بده.با خنده اینجور آدما رو باید مث خودشون رفتار کنی.