2777
2789
عنوان

دنیای تلخ من_______ mona78

259 بازدید | 12 پست

بچه ها موناکجاست؟ خبری ازش نیست، کاربریشم که ترکیده....

کسی میدونه باللخره طلاق گرفت یا نه ؟

همینطور دنیای تلخ من کجاست؟ چه خبر ازش؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چرامیترکن یه خانومی باهم دوست بودیم نام کاربریش یاسی بودش امروزبهم پیام دادم اومدم بخونم دیدم ترکید

احتمالا حرفی یا تاپیک نامناسبی زدن ترکیدن،،، خیلی بده که نمیتونی ازشون خبربگیری... مخصوصا وقتی درگیر و مطلع از ماجراهای زندگی شون هستی دلت میخاد ببینی چیکارکرد بالاخره....

یه خانومی هم بود به اسم کباب کوبیده خیییلی وقت پیش ترکید هیچوقتم پیداش نکردم دیگ

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا حرفی یا تاپیک نامناسبی زدن ترکیدن،،، خیلی بده که نمیتونی ازشون خبربگیری... مخصوصا وقتی درگیر ...

صبح تاحالااعصابم داغونه کارش داشتم دیشب جوابشودادخواب بودم ندیدم صبح دیدم ترکیده کاش بیادزودتر 

@نی_نی_یار_۱

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_۴

بنظرم اصلا کار خوبی نیست وقتی شخصی بخاطر مثلا تاپیک تکراری زدن یا بحث کردن سرموضوعی، کلا کاربریش مسدود بشه.... ای کاش میتونستین جریمه بذارین براش مثلا تا یکماه نتونه تاپیک بزنه و در تاپیکی هم شرکت کنه.... ولی حداقل کاربریش و قسمت پیام رسانش فعال باشه حداقل از حالشون باخبر باشیم. شما متوجه قضیه نیستید که وقتی ما با یک کاربر انس گرفتیم، کمکش کردیم، زندگیشو میدونیم،،،، دلمون میخواد گاهی اوقات از حالش و شرایط زندگیش باخبر بشیم... واقعا سخته وقتی کاربری ازبین رفته و دیگه نمیتونیم پیداش کنیم‌

خواهش میکنم چاره ای براش درنظر بگیرید، تو این روزهای قرنطینه بهترین فرصت برای تکمیل تر کردن امکانات سایت جهت رفاه حال کاربران محترمه.... بدونید که این سایت با همین کاربرا زنده است پس لطفا کاری کنید که دیگه هیچ کاربری حذف نشه بلکه محدود بشه اونهم بصورت مدت دار نه طولانی... اینطوری نه سیخ میسوزه نه کباب

مونا میخواست طلاق بگیره؟  ای بابا ناراحت شدم.

اره یادمه ، الان میخام از حالش باخبرباشم اه

صبح تاحالااعصابم داغونه کارش داشتم دیشب جوابشودادخواب بودم ندیدم صبح دیدم ترکیده کاش بیادزودتر 

خیلی بده اینجوری کاش امکانات سایت رو بروز میکردن که کمتر اذیت بشیم، یکی این کاربری ها یکی هم حذف تاپیک...

بله چک کردم خودش رفته

خب این یک مورد...موردهای دیگه چی؟... خواهش میکنم به حرفام فکرکنید، ان شالله نتیجه خوبی بده 

ممنون از شما

خب این یک مورد...موردهای دیگه چی؟... خواهش میکنم به حرفام فکرکنید، ان شالله نتیجه خوبی بده  مم ...

اگر این امکان رو میدادن بهمون خیلی هم خوب بود بهتر از قطع دسترسی کردنه که دو ثانیه بعد عضو میشن

ولی نمیدن بهمون امکانش رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اگر این امکان رو میدادن بهمون خیلی هم خوب بود بهتر از قطع دسترسی کردنه که دو ثانیه بعد عضو میشن ولی ...

یعنی مدیر سایت امکانش رو نمیده؟ چطور میشه به ایشون نامه نوشت؟