2777
2789
عنوان

بچه ۹ ماهه شمام اینجوریه؟

164 بازدید | 12 پست

دهنشو میبنده و غذا نمیخوره فقط و فقط چند روزه شیر میخواد. شبام بیدار میشه درسته ۹ ساعتمیخوابه ولی سه بار بیدار میشه. هرچی درست میکنم فرنی حریره سوپ بستنی موز و خرما. پوره کدو پوره سیب

. یه قاشق میخوره والسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر اسال سخت نگیر من سخت گرفتم پیر شدم  

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
از غذای سفره بده. پلو یا سیب زمینی. واسه غذا خوردن بچه هم حساس نشو و بهش اسرار نکن

هیچ اصراری نمیکنم. یه روز خوبه دوباره بد میشه چند روزی رو. باشه از امشب غذای خودمونو بدون ادویه میپزم ببینم میخوره.

دقیقا ۹ ماه و ۹ روزشه. دهنشم باز نمیکنه ببینم دندون درمیاره😣😣😣

دهنشو باز نمیکنه،موقع شیر خوردنم فشار نمیده،یعنی،نصف شب میخوای غذا بدی،خوب حتما باید چند بار پاشه شیر بخوره وگرنه ضعف میکنه ک،

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
منم نه ماهشه نمیخوره تازه دوتا دندون دراورده خیلی لاغر شده اگه حوصله  داری چند مدل سوپ بگو درست ...

من یه سوپ با ماهیچه سیب زمینی برنج رشته سوپ و هویج و جعفری  و عدس میزارم

یه مدل هم همینا ولی با گوشت مرغ

عدسی هم میپزم 

ماش و عدس هم میدم

لوبیا نخودم تازه شروع کردم ولی فقط نخود اونم دوتا دونه دیروز دادم

پریروزم لوبیا تو غذامونو

حریره بادام فرنی

موز له شده با خرما

نون کره و پنیر

اینارو میخورد 

یه مدته دیگه قر میاد نمیخوره

دهنشو باز نمیکنه،موقع شیر خوردنم فشار نمیده،یعنی،نصف شب میخوای غذا بدی،خوب حتما باید چند بار پاشه شی ...

یه وقتا گازم میگیره با کلافگی بیدار میشه. گریه میکنه دوباره شیر میخوره. دهنشو فقط وقنی بخندونم باز میکنه. نمیذاره در حالت عادی ببینم. فکر میکنم  سمت چپ دوتا دندون پایینیش میخواد دندون دربیاره