2821
2789

یه بنده خدا به کمک نیاز داره کسی جواب بهش نمی ده بعد یه نفر میاد عکسشو می ذاره یا با کسی دعوامی کنه سریه پربازدید میشه.

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا لایک داری من الان نیاز ب همدردی دارم کسی نمیاد تاپیکم😭😭

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

اگر دقت کنی هر آقایی میاد اینجا خانوما بهش میگن تو اومدی توی سایت خاله زنکی

یعنی قبول داریم که ما خانم ها خاله زنک هستیم .

متاسفانه از همین تاپیک های پربازدید و موضوعاتی که ازش استقبال میشه مشخصه این موضوع دروغ نیست

دقیقا لایک داری من الان نیاز ب همدردی دارم کسی نمیاد تاپیکم😭😭

آدرس تاپیکت رو بده

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
آدرس تاپیکت رو بده

تاپیک پدرشوعر احمق بیا 😓

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
چون بیخودن.وماهم در  قرنطینه به سر میبریم

ریحون بیا تاپیکم😭

2825
2823
2791
2779
2792