2777
2789
عنوان

مادرشوهرخوب

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست

مادر شوهر منم خیلییییی ماه و خوبه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میاد خونتو تمیز میکنه؟؟

آره واقعا میاد

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

مال منم مثل مادرم مهربونه.

فقط گاهی بی ملاحظه میشه و گرنه اصلا بد جنس نیست.

تو بارداری نمی داشت کاری بکنم، اگر کمکش نکنم اصلا اهل تیکه انداختن نیست. خلاصه ذاتش خوبه خدا رو شکر.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

خداروشکر 

حالا برای اینکه اینجا گفتی صدقه بذار 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
واقعا میاد خونتو تمیز میکنه؟؟

مادر شوهر منم موقع اثاث کشی هام میاد کمکم و خیلی هم کمک میکنه.

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

بعضی ها مشکل از خودشونه و تربیت شون

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

من مادرشوهرم خداییش حرف نداره ..خدا خیر دودنیا بهش بده ...بچه منو یکروز درمیون نگه میداره ..میرم سراغش واسم شام شب هم اماده کرده میده میارم خونه ...یکبارم نگفته حتی به شوهرم من درست میکنم یا منت بزاره ...هرگز به چشم مادرشوهرم ندیدمش انقدر با ملاحظه هست ..که خداروشکر پسرم چنین مادربزرگی داره

مادرشوهر شما انسانیت میدونه و شمشیر رو از رو نبسته

برا همین میدونه به دختری که باهزار امید و ارزو وارد خانواده غریبه شده باید اونقدر خوبی کنه که دختر هم حس خوب داشته باشه به این خانواده

نه اینکه یه دختری عروس خانواده ای میشه مامانه  انتظار داره دختره بیاد خوبی و محبت کنه به اینا کاراشو تمام و کمال بکنه خانواده خودشم ببوسه بذاره کنار تا از اینا هم شاید یه خوبی و محبت با منت دید