2777
2789
عنوان

اونایی کهa70دارن بیا🙋‍♀️

153 بازدید | 31 پست

سلام🙋‍♀️بچه ها من می خوام بعد از کروناa70بگیرم میخواستم ببینم ایرادهاش چیه ؟

راضی هستید؟ من شنیدم اندازه اش خیلی بزرگه درسته؟

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که راضیم خیلی گوشی خوبیه بله اندازش بزرگه من چهار و 700 گرفتم نمیدونم الان چنده  خانوما اگه ...

خواهش میکنم گلم اگر ممکنه میشه تو دستت بگیری ازش عکس بگیری می خوام ببینم اندازه اش چقدره تو دست

A9بهتر از ۷۰

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
شیاىومی بهتره ها

میگن سامسونگ معتبرتره من تو چند تا سایت داشتم نظر کاربرا رو در باره ی شیائومی میخوندم میگفتن دوربین فزلم برداریش تو شب افتضاحه

من A70 دارم در یک کلام عالیه هیچ ایرادی نداره من واقعا راضیم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
A9بهتر از ۷۰

من آبجیمa9داره خودش خیلی راضیه ولی من به دلم نشست دوربینش نسبت بهa70خوب نیسن حتی صفحه اش یه مقدار کدره

منa70دارم عالیه فقط تنها مشکلش اثر انگشتشه

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
منa70دارم عالیه فقط تنها مشکلش اثر انگشتشه

یعنی اثرانگشتش در حدی بده که اذیت کنه من تو چند تا سایت خوندم که بعضیا حتی به خاطر همین اثر اگنشتش فروختنش