2777
2789
عنوان

خلط گلوی نوزاد ترو خدا بیاید

1898 بازدید | 8 پست

بچه ها خواهرم دو روزه زایمان کرده .چون ضربان قلب بچش افت کرده بود اورژانسی سزارین شد تو ۳۷ هفته.خلط رو از گلو بچش کشیدن اما باز انگار هست بعضی وقتا ب زور نفس میکشه ساکت هم هست کم گریه میکنه ولی میگن همه چیش خوبه.یعته یکسره باید نگاش کنیم حواسمون پرت شه خداینکرده ب زور نفس میکشه باید زود بلندش کنیم .سینه هم نمیگیرع دکتره انگشت کرد تو دهنش گفت انگشت خوب میگیره ولی سینه نه ترو خدا هرکی تجربه دارع کمک کنه

پسرمنم چون زود به دنیا اومد به ماه تو دستگاه موند ولی میتونست زودتر بیاد بخاطره خلط یکماه طول کشید هرچی ساکشن میکردن بازم بود آخری

سر دکتر گفت مشکلی نداره و میتونی ببریش ..دکتر نریمان بود اونموقع  پزشک بچه ام ...بهم گفت هیچی نیست این خلط درست میشه گفتم لازمه ببرم دکتر ریه گفت اصلا

نریمن که رفت خارج دکترشو عوض کردم رفتم پیش پروفسور سطان زاده گفت این خلط مشکلی مداره بزرگ شه جذب بدنش میشه ..دیگه تا الان که ماشالله 2 سالشه هنوزم خلط داره 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

سلام پسراول من اینطوری بود با این فرق که کبود میشد 

علتش این بود که خوب ساکشن نکرده بودن 

بردم بیمارستان کودکان،دکتر گفت بچه آسپیره شده و برگردونش محل تولدش 

اونجا قبولش نمیکردن جیغ و داد کردیم قبولش کردن و یه شب نگهش داشتن 

همون شب زنگ زدن متخصص اطفال اومد بیمارستان 

فردا صبحش بچه رو دیدم لباسش پر از کثیفی بود معلوم بود دوباره ساکشن کردنش ولی گردن نگرفتن کم کاری کرده بودن، گفتن بلد نبودی بهش شیر بدی اینجوری شده 

خلاصه دیگه حالش خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم گلوش پر بود خوب ساکشن نکرده بودن بعد یک هفته خوب شد. ۱۵ روزشم بود که سینه گرفت ولی من اصلا بهش شیشه ندادم تا سینه رو بلاخره بگیره

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
سلام پسراول من اینطوری بود با این فرق که کبود میشد  علتش این بود که خوب ساکشن نکرده بودن  ...

سلام عزیزم ببخشید سوال داشتم ازتون بچه ی من ۴۰ روزه به دنیا اومده خلط داره گلوش همون تو بیمارستان هم به دنیا اومد داشت حتی تو بخش خلط بالا آورد خلط که بالا آورد چرکی بود گریه میکرد کبودم میشد به ایستگاه پرستاری گفتیم گفتن اگه تکرار شد دوباره بیارین که دیگه تو بیمارستان نشد ولی اومدیم خونه از دوسه روز بعد دوباره خلطاش شروع شد تاالان شبا که میخوابه تا صبح خیلی اذیت میشه حتی خلط نمیزاره صدای گریش دربیاد اینم بگم از دو سه روز بعد زایمان که اومدیم خونه سینمو نگرفت تا الان ،که مجبورم شیرمو میدوشم میدم شیرخشکم میدم که اینجا متوجه شدم اینم به همون خلطا مربوط میشه شما که تجربه داشتین میشه راهنماییم کنین به نظرتون چیکار کنم ببرم همون بیمارستانی که زایمان کردم؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
پسرمنم چون زود به دنیا اومد به ماه تو دستگاه موند ولی میتونست زودتر بیاد بخاطره خلط یکماه طول کشید ه ...

سلام عزیزم

شما بچه تون با وجود خلط مشکل تنفسی نداره؟

بچه منم ۳۰روزه که به دنیا اومده و از همون موقع تو دستگاهه 

عفونت ریه داشت که اون برطرف شد ولی دکتر میگه خلط داره و هر روز روزی دوبار باید با لوله ساکشن شه و میگه امکان ترخیصش نیس و نیاز به اکسیژن داره 

شما چطور ترخیص کردین این مشکل اکسیژنو چطور حل کردین ؟

سلام عزیزم شما بچه تون با وجود خلط مشکل تنفسی نداره؟ بچه منم ۳۰روزه که به دنیا اومده و از همون موق ...

ای جانم انشالله زودتر بیاد بیرون ولی اصلا اصلا عجله نکن اگه تشخیصشون اینه که بمونه تو نگو ترخیص شه چون اونجا جاشون امنه ...باز مطمئنی که بهش میرسن ..الهی دورت بگردم اللن میدونم چقدر غصه میخوری ...ولی صبور باش انشالله به سلامت میاد ...بچه من تو بدترین وضعیت بود 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود