2777
2789
عنوان

مریم دوستی ام . کاربری قبلی بیاین ی دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی شما بنظر من حسابی بخودت برس و نشون بده قوی هستی و بدون اون هم زندگی میجرخه مردها وق ...

ب خودم میرسم امروزم ک سرکار نرفته جمعه بوده ماشینو پر کرده بود از خواهرش و برادرش و مادرش بردشون دور دور ب خاطر ک من بسوزم اخه در حیاط خانا بابام باز بود دیدم بعد رفتم درو بستم همسایه ان با هم . کلافه شدم دیگ موندم چیکار کنم . مادرشم خوشحاله ک نیستم

خدایا شکرت 
شما دیگه جمع تون جمع بوده  دیگه لایو اخه چرا  این تکنولوژی بیشتر باعث گرفتاری شده

هنینجوری یهو دلم خواس دختر خاله هام ببینن اخا گفته بودن  لایو بزار .منم بهش گعتم میخام بزارم گف بزار . از این حرفاش ناراحت شدم ک جلو جاریم منو لا خاک یکسان کرد 

خدایا شکرت 
ب خودم میرسم امروزم ک سرکار نرفته جمعه بوده ماشینو پر کرده بود از خواهرش و برادرش و مادرش بردشون دور ...

چقدر گستاخه.......توهم یک دور همی ردیف کن مهمونی بگیر یا با خانوادت برو مهمونی...البته دعوت کنی بیان خونه بهتره ک حرفی هم پشتت نباشه...نشون بده از اون خوشحالتری .....خجالتم خوب چیزیه ک رفته تفریح ب جا اینکه تو فکر تو باشه و ازدلت در بیاره.... تازه تعجب میکنم یک اتفاق ناخواسته اونو اینقد عصبانی کرده ک بهت فحش بده.... و توهم بری قهر.اصلا غلط کرد جلو دیگران فحش بده  

چقدر گستاخه.......توهم یک دور همی ردیف کن مهمونی بگیر یا با خانوادت برو مهمونی...البته دعوت کنی بیان ...

مرسی دوستم ک دلداری میدی خدا هرچی میخوای بهت بده ب حق پنج تن 

اخه الان کروناس لامصر نمیتونیم جایی برم منم دوتا نی نی کوچولو دارم . میترسم پامو بزارم بیرون وگرنه خیلی دلم میخاس برم خونه خاله هام با دختر خاله هام بگیم بخندیم و دور باشم از این ولی حیف ک کرونا لعنتی فرصت نمیده ای خدا انقدر دارم جوش میزنم باورت میشه کلافه شدم همش صدلز خوش و بششون و میشنوم هیچ کاری ازم نمیاد

خدایا شکرت 
مرسی دوستم ک دلداری میدی خدا هرچی میخوای بهت بده ب حق پنج تن  اخه الان کروناس لامصر نمیتونیم ج ...

وای نی نی هم داری چقدر عالی .......حرص نخور بی فایدس خودتو زشت میکنی.......فقظ فکر کن و دنبال سرگرمی باش...ب بچه هات برس یا میتونی با خانواده طبیعتی چیزی برو .اون بیشعور هم بزار ب حال خودش شاید عقلش اومد سرجاش....

وای نی نی هم داری چقدر عالی .......حرص نخور بی فایدس خودتو زشت میکنی.......فقظ فکر کن و دنبال سرگرمی ...

خیلی دوس دادم بهش فکر نکنم . اصلا نمیشه ک خانوادشو ب زن و بچش طرجیح میده داغونت میکنه

خدایا شکرت