2777
2789
عنوان

همسایه ی بیشعورمردم آزار

833 بازدید | 29 پست

سلام شبتون بخیر

ماخونمون ویلاییِ ویه حیاط خیلی تمیزو مرتب پرازگل وگیاه داریم که سلیقه ی من و مامانمه

روبه روی خونمون یه سه طبقه س که کاملاااااااابه خونمون دیددارن خیلی ی ی ی ی ی ی اذیت میکنن دقمون دادن خانمه، پسراش، دخترش یسره یاپشت پنجره ان یالب پنجره یسره درحال دید زدن زندگی ماهستن کاملاهم درجریان زندگیمونن وماشدیم یه سینماخانگی براشون

اینکه میگم درجریان زندگیمون هستن توحیاط تامامانمومیبینه خانمه:چرامشکی پوشیدی چندروزه؟

چراچندروزه نیستی؟

یا...........

نمیدونم واقعاچکارکنیم؟

بنظرتون میشه کاری کردکه پوششی بشه و دید نداشته باشن به ماااآخه چقددیوار رو ببریم بالا

ازلحاظ مذهبیم دخترمعتقدی هستیم واینکه واقعا ازلحاظ پوشش برام سخته میام توحیاط ازطبیعت استفاده کنم و لذت ببرم میبینم خانوادگی لب پنجره ان یامدام لب پنجره پسراش باتلفن صحبت میکنن

واقعادیگه اعصابم نمیکشه😔😔😔😔😔

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

ایرانیت بدون موج بی رنگ بزنید بره بالا.نمیتونید اعتراض کنید چون پنجره مجازه خونشونه و حق دارن که از هوای بیرون و آسمون خدا استفاده کنن.شما مشکلتون رو با ایرانیت حل کنید.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

متاسفانه خونه ویلایی این مشکل رو داره و کاری نمیشه کرد.بالاخره اونام میخوان بیان توی تراس خودشون.یا دوس دارن کنار پنجره بایستن.

خونه مامانم ویلاییه و این مشکل رو نداره چون همسایه ها هم ویلایی اند.ولی خونه قبلی ما ،بالا بودیم.من تو حیاط بالا میخواستم برم سرویس یا کمی هوا بخورم خونه ربرویی روی پشت بوم دید میزد.کاری هم نمیتونستم کنم.با چادر میرفتم تا سرویس😑

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تور خیلیییی ناز سبز رنگ هست .دیگ کسی نمیشه شما رو ببینن

جدیدا اونایی که مثل شما همسایه ها دید دارن روش میزنن

از روی پشت بام میزنن تا  درب ورودی عالیه

تابستونا اب میزننش اینقد خنک میشه

ماله یاغبونیه 

ماهم قرار بزنیم

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
ایرانیت بدون موج بی رنگ بزنید بره بالا.نمیتونید اعتراض کنید چون پنجره مجازه خونشونه و حق دارن که از ...

بله میدونم حق دارن میدونیم ک ازشون چندساله اعتراض نکردیم ولی انسانیت وفهم درکم خوب چیزیه که ندارند

ولی توکل محله همه خونه آپارتمانی و ویلایی دارن یه دونه ندیدم ک اصلا قدیه تارمو پرده روکناربدن تااینهمه اذیت کنن

سنگین نیست رودیوار؟

یه تور خیلیییی ناز سبز رنگ هست .دیگ کسی نمیشه شما رو ببینن جدیدا اونایی که مثل شما همسایه ها دید دا ...

چی هست اسمش ما ام بخاطر ساختمون اصن نمیتونیم بریم تو حیاط بشینیم بابام بدش میاد اصن سالی یه بارم نمیریم تو حیاط

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

پنجره ای که مشرف به کوچه باشه هیچکس نمیتونه بگه چرا جلوی پنجره ایستادی و نگاه میکنی و....ولی پنجره های پشت به ساختمون که به صورت نورگیر عقب نشینی داره و به سمت حیاطِ آپارتمانهای جنوبی خونه های پشت به ساختمونه اونا فقط اجازه استفاده از نور و هوا رو دارن.در غیر اینصورت باید با شیشه کانل جلوی پنجرهاشون بسته بشه که دید نداشته باشن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
یه تور خیلیییی ناز سبز رنگ هست .دیگ کسی نمیشه شما رو ببینن جدیدا اونایی که مثل شما همسایه ها دید دا ...

واقعاااااااا

موقع خریدبگیم تور؟

پاره نمیشه دراثرآفتاب باد و بارون؟

پنجره ای که مشرف به کوچه باشه هیچکس نمیتونه بگه چرا جلوی پنجره ایستادی و نگاه میکنی و....ولی پنجره ه ...

درسته 

شمادرست میگین اما اینادیگه خیلی اذیت میکنن درصورای که هم حیاط بزرگی دارن

هم دورتادور ساختمون پنجره فقط میان روبه روی ما

چی هست اسمش ما ام بخاطر ساختمون اصن نمیتونیم بریم تو حیاط بشینیم بابام بدش میاد اصن سالی یه بارم نمی ...

این تور مخصوص این کار خیلی ناز طوریه که هوا رد بدل میشه ولی اصلا کسی نمیتونه شما رو ببینه باید از لوازم کشاورزیا بگیرین.چون تو تابستون باعث خنک نگه داشتن گل و گیاه میشه  نمیددنم اسمش چیه

عه ما هم همینکارو میکنیم البته حیاط ما دید نداره تابستونا رو کل حیاط میزنیم کمتر آفتاب بخوره حیاط خنک تر باشه

عه ما هم همینکارو میکنیم البته حیاط ما دید نداره تابستونا رو کل حیاط میزنیم کمتر آفتاب بخوره حیاط خن ...

خیلی باحاله

اخه اهواز گرمه وقتی میرم زیرش چقد خنکتر میشه

اول از همه تذکر بدین بهشون اونا کار اشتباهی میکنن

میترسیم ک تو رومون دربیان و بدترازقبل اذیت کنن