2777
2789
عنوان

سلام دوستان میشه ی لحظه بیاین

157 بازدید | 8 پست

خواهرشوهرم چاقه میخوادلاغرکنه درحد20کیلوکسی بوده ک انقدرلاغرکرده باشه قرصی رژیم خاصی خواهشانظربدین خیلی واجبه شیرم میده سنش کمه 17سالشه اماتپله اگ راهکاردارین بدین مرسی

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

وا شیرمیده نکنه این کارو عه.بچه گناه داره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچش غذامیخوره اگ رژیمی دارین بدین

سویق جو قبل غذا.نیسم ساعت قبلش

یه قاشق غذا خوری رو خورد خورد بخوره.یهو بخوره خفه میشه😂

ابم اصصصصلا نباید باهاش بخوره

این لاغر میکنه .

چایی سبزم بخوره.

کرفس و سیب هم اب بگیره بخوره

غذاشم برنج ۱۴ قاشق غذا خوری با یه رون

خورشتی هم اکر بود اندازه یه کاسه ماست خورشت میتونه بخوره

و ماست کم چرب اگر خواست بخوره

سیر نشد بقیش سالاد بخوره.سالاد کاهو خیار سبز گوجه

سالاد فقط با ابلیمو نمک فلفل مزه دار کنه.

نوشابه و فست فود اصلا نخوره

میان وعده هم ۳ تا داره که شیر کم چرب و ۳ تا یا ۲ تا ساق طلایی با دوتا خرما😐

میوه هم کم.یدونه فقط در روز

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مرسی گلم😍

خواهش.راستی شیر کم چرب😁