2777
2789
عنوان

بخاطر حرف یه کاربر این موقع شب ...

459 بازدید | 61 پست

یه کاربری دیروز توی تاپیکی نوشته بود وقتی سرسفره انقدر قرمه سبزی خوردی که داری میترکی اما یه بشقاب برنجی که قورمه سبزی رو قاطیش کردی یه ساعت بعد دوباره با پیاز بخوری ...خدایا منو بکش 🤣🤣🤣🤣

برای شام امشب قورمه پختم وجاتون خالی الان اون یه بشقاب برنج که قورمه قاطیش شده رو با پیاز خوردم وای چه حالی داد 🤣🤣🤣🤣

دمت گرم کاربر عزیز که این موهبت رو یادم دادی شاید جمله ات رو خوب ننوشتم پوزش 😁

بخند دوست عزیز وبرای فردا لوبیا خیس کن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام امشب خوردیم اون ته مونده قاطی شده رو هم جا نداشتم اصن😀

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اتفاقا منم میخوام فردا قرمه سبزی  درست کنم البته برا شام 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

عزیزم 😍😍😍😂😂😂چ تاپیک جالبی زدی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اوف عالیه من  اگ همه چیزو باهم قاطی نکنم خوردم نمیشه فقط از شوهرم یکم چشم میزنم ک یه جوری نگاه میکنی

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

وای گشنمه هوس کردم

بگم مامانم قرمه سبزی بذاره فردا

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

اتفاقا منم میخوام فردا قرمه سبزی  درست کنم البته برا شام

چه تفاهمی😁

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.