2777
2789
البته فسیل هم شوهر خواهرم هست هم یکی که یکم من در نظر دارم البته من خرخونم تو این فازا نیستم😂😑

چیییییییییییی؟الان نمیفهمم من ت احالا با کی چت میکردم خودت یا خواهرت؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
ن نمیدوووونم تا حالا نگفته بودی الان مدرسه میری؟

والو یبارم خودت ان بودی گفتم 

اره مدرسه نمونه میرم تیز هوشان قبول شدم نشد انتقالی بگیریم تجربی ام

هانی خانم هستم 🔫😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بودم حانیه  ابجیم خو اصن تو رو نمشناسع  اون دیگ از سایت رفت کلا

بابا یه لحظظظظظظظه من قاطی کردم

فسیل شوهر خواهرت بود؟

ینی تو مجردی؟

@نهم     @ssarinaa     @harsh    

سلام گل

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
بابا یه لحظظظظظظظه من قاطی کردم فسیل شوهر خواهرت بود؟ ینی تو مجردی؟

اره کلا من خواهرم با شوخی به کیس ها می‌گفتیم فسیل هنوزم به شوهر خواهرم میگم فسییل خان😂😎

اره الان مجردم مث خودت البته تو کمل خان داری

هانی خانم هستم 🔫😂
اره کلا من خواهرم با شوخی به کیس ها می‌گفتیم فسیل هنوزم به شوهر خواهرم میگم فسییل خان😂😎 اره ال ...

آهاااااااااااان 

ی لحظظه حس غریبی کردم باهات  

اره جیگر از الن بخونی دو رقمی ام میتونی بیاری

ن بابا خودمم  حال ندارم بخونم تو قرنطینه😭😤😂😂😂😂

منم همینم خیلی لش شدم با این وضع افتضاح میشه رتبم تصمیم گرفتم ی تکونی بدم ب خودم