بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من هردوتا پسرم رویک ماهه ختنه کردم...اما تا۳ ماهگی هم خوبه...انشالله زودتر اوضاع اروم میشه
اره .مامان منم میگف تا همون یک ماهگی ختنش کنیم خیلی بهتره. مرسی عزیز. انشالله
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بچم بزرگ میشه اذیت میشه خب کرونا هم که معلوم نیست تا کی هست
ببین هرجا نوبت گیرت اومد برو زودتر انجامش بده
خودشون به اندازه کافی حواسشون به بیماری و بهداشت هست
پسر منو ۲۳ روزه ختنه کردیم
الان خوب شد رفت
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400