2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست که رودخانه هایش بدون آب، شهر هایش بدون ساختمان و جنگل هایش بدون درخت هستند؟

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
کجاست که رودخانه هایش بدون آب، شهر هایش بدون ساختمان و جنگل هایش بدون درخت هستند؟

نقشه ی جهان .

البته بگما ‌‌قبلا شنیده بودم .

فقط اومدم تو تاپیکت گند بزنما🤦‍♀️🙏🙏ساری ساری

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نقشه ی جهان . البته بگما ‌‌قبلا شنیده بودم . فقط اومدم تو تاپیکت گند بزنما🤦‍♀️🙏🙏ساری ساری

😂 فدای سرت 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

رضا در بیمارستان بود او نه بیمار بود نه صدمه دیده بود، با این حال بعد از مرخص شدن از بیمارستان باید او را حمل می کردند.

رضا در بیمارستان بود او نه بیمار بود نه صدمه دیده بود، با این حال بعد از مرخص شدن از بیمارستان ...

رضا یک عدد نی نی تازه متولد شده س 😁😀✌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام تبسم جان خوبی ؟هلن خوبه ؟خیلی وقته ازت خبر نداشتم گفتم یه سری بهت بزنم و از حال هلن خوشگله جواب ...

سلام عزیزم ، هلنم خوبه شکر خدااا خیلی بزرگ شده خیلی بهتر شده اما هنوزم دستگاه تنفس داره چون خودش نمی تونه نفس بکشه و فکر کنم شاید تا سه سالگی باهاش بمونه 

خودت خوبی ؟

سلام عزیزم ، هلنم خوبه شکر خدااا خیلی بزرگ شده خیلی بهتر شده اما هنوزم دستگاه تنفس داره چون خودش نمی ...

ممنون عزیزم دلم برات تنگ شده بود 😘😘😂😂🤘🤘😎💗 بیشتر بیا اینجا 😎😂😂 هان رو هم جای من ببوس 😘😘😘😘😍💔💗❤🤘

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.