2777
2789
عنوان

متخصصای بچه بیاین لطفا

114 بازدید | 13 پست

دخترم ۶سالشه خیلی اذیتم میکنه اصلا یه جا نمیشینه احساس میکنم پیش فعالی داره از صب که بیدار میشه سره پاس از در کابینت اویزون میشه از دره حال اویزون میشه به همه چی دس میزنه بامن لج میکنه حرفمو اصلا اصلا گوش نمیده چه با نرمش چه با خشونت توروخدا بگین چیکار کنم

برایتان ارامشی از جنس خدا ارزو میکنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ۲ساله ی منم همینجوریه ..خدا به داد برسه دخترم ۶سالش بشه چجوری میشه😭😭😭😭

دختر من تا پارسال عالی بود ینی هیچ اذیتی نداشت ولی یه سال میشه که بی نهایت شلوغ و اذیت کن شده ینی حرف هیچکسو نمیفهمه و گوش نمیده وتوکاره خودشه 

چوخ چوخ اذیت الیر 😂😭

منه گورسیدین نمنه الردین

من ک بچه بودم .وقتی میرفتیم خونه فامیل.میرفتم اشپزخونه کابینتا رو باز میکردم بعدبا بیشترین قدرت میبستم.بازم هی تکرار میکردم. الان ک یادش میوفتم نمیدونم فازم چی بوده

[QUOTE=130916151]منه گورسیدین نمنه الردین من ک بچه بودم .وقتی میرفتیم خونه فامیل.میرفتم اشپزخونه کابینتا رو باز میکر ...بدبخت صاحب خونه🤲

منه گورسیدین نمنه الردین من ک بچه بودم .وقتی میرفتیم خونه فامیل.میرفتم اشپزخونه کابینتا رو باز میکر ...

من خودم خیلی بچگی ارومی داشتم فقط یادمه کشو کابینتای مادر بزرگمو میگشتم که یه چیزی پیدا کنم خودمم نمیدونشتم دنبال چیم ولی همیشه میگشتم بعد اون دیگه خلافی نداشتم😂

[QUOTE=130916151]منه گورسیدین نمنه الردین من ک بچه بودم .وقتی میرفتیم خونه فامیل.میرفتم اشپزخونه کاب ...

اره واقعا

مثلا یکی از فانتزی های بچگیم این بود اگه رب یا دوشاب میپختیم تو باغ منم حتما باید هم میزدم . یا باید با اتیشش ور میرفتم. در اخر هم حتما دستمو میسوزوندم😂

اره واقعا مثلا یکی از فانتزی های بچگیم این بود اگه رب یا دوشاب میپختیم تو باغ منم حتما باید هم میزد ...

الان چن سالته؟

دختر من تا پارسال عالی بود ینی هیچ اذیتی نداشت ولی یه سال میشه که بی نهایت شلوغ و اذیت کن شده ینی حر ...

فککرکنم با یه روانشناس صحبت کنین بیشتر به نتیجه برسین .شاید از شپا یا پدرش چیزی دیده که اینطوری لجبازانه رفتار میکنه .یا شاید دنبال جلب توجهه .نمیدونم والا

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
فککرکنم با یه روانشناس صحبت کنین بیشتر به نتیجه برسین .شاید از شپا یا پدرش چیزی دیده که اینطوری لجبا ...

باباش خیلی باهاش بازی میکنه اصلا عصبانی نمیشه یا جدی نمیگه یه چیزیو اینم فک میکنه همه مثه باباشن منم یکم جدی ام عصبی میشم لج میکنه

باباش خیلی باهاش بازی میکنه اصلا عصبانی نمیشه یا جدی نمیگه یه چیزیو اینم فک میکنه همه مثه باباشن منم ...

شاید انتظار داره عین باباش باشی شماهم...ولی نمیشه اینطوری.من خودم ترجیح میدم بچم ازم حساب ببره بیشتر

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤