2777
2789

پارتنرمه. چون تاپیکمو میبندن گفتم نامزد. داروی اعصاب میخوره افسردگی داره بعد ورشکستگی و فوت پدرش البته چن سال میگذره از این اتفاقات. توهین میکنه بهم توقع هم داره چیزی نگم بهش چون داروی اعصاب میخوره همش میگه مراعات منو بکن. اعصاب فولادی میخواد مراعات کنم. مگه من دل ندارم. نمیدونم چیکار کنم همش کوتاه بیام؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو برو پی زندگی خودت پس فردا نمی‌خوای ازدواج کنی؟ میتونی توی زندگی تحملش کنی؟ حتما فیلم ملی و راه های نرفته رو ببین عاقبتت مثل اون نشه تا اوضاع بدتر نشده ولش کن حتی اگه خیلی بهش وابسته ای به خودت احترام بذار

خواستگارم هم هست

خب خواستگار باشه

مگه خواستگار درست و حسابیه؟

بعدشم وقتی دارو میخوره یعنی علائم و اعصابش با دارو کاملا کنترل میشه ،این شخص بیماریش رو برای خودش دستاویز قرار داده

میخواد گنده لاتی کنه هیچکس هم جوابش رو نده

اخه خیلیا افسردگی دارن یعنی چیز مهمیه؟

صد در صد نگاه کن به عنوان کسی که با همچین آدمی زندگی کرده یعنی پدرم میگم روزگارت سیاه میشه پدر من به معنای واقعی بیمار بود یعنی آرامش نداشت اعصاب و روانش داغون بود همش فحاشی میکرد به من نه ها منو خیلی دوست داشت ولی مادرمو به روزگار سیاه نشوند در آخر هم جدا شدن به نظر من جدا شو صد در صد بعداً به حرفم میرسی

زندگی با آدم بد دهن خیلی سخته

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼