2777
2789
عنوان

ناراحتم برای مادرشوهرم

1601 بازدید | 41 پست

ما کلا از اول اسفند تا الان نرفتیم بیرون فقط از مغازه های اطراف خونمون خرید کردم 

برای عید دیدنی هیچجا نرفتیم و هیچکس هم نیومد خونمون خداروشکر 

عید رو تماس گرفتیم و تبریک گفتیم 

ولی همسرم از دامپزشکی اجازه فعالیت داشتن با تعداد کارگرای کم

محل کار همسرم نزدیکه خونه مادرشوهرمه و روز اول فروردین رفت محل کارش و به خونه ی مامانش سر زد 

امروز مادرشوهرم بهم زنگ زد بعد از سلام علیک زد زیر گریه   گفتم چی شده از چی ناراحتی گفت دلم براتون تنگ شده دیروز برادرشوهرم که خونشون خیلی بهشون نزدیکه و تقریبا هر روز اونجا هستن با عمه و عمو شوهرم خونشون بودن گفت اصلا بهم خوش نگذشت و جای شما خالی بود داشتم دق میکردم منم خیلی ناراحت شدم نمیدونستم چی بگم 

بنظرتون فردا که جمعه س بریم خونشون یا نه؟؟؟ 

راهمون دوره یکساعت فاصله داریم نمیدونم چیکارکنم تعداد زیاده میترسم کسی ناقل باشه 

ما آبادانیا   

نه کسی هست نرید بگو کی تنها هستین مابیایم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مادرشوهر مهربونی 😍

مثل مامان منه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم من پدر و مادرم و نزدیک دو ماهه سر این جریان ویروس ندیدم

خواهش میکنم نرید

اونا هم اشتباه میکنن می‌رن

شاید اونا ناقل باشن و مادرشوهر بگیره

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹