2777
2789
عنوان

بهترین رسپی تن ماهی

244 بازدید | 8 پست

من زیاد ماهی دوست ندارم ولی به خاطر رژیم غذاییم و فوایدی که داره سعی میکنم بخورم خوشمزه ترین دستور غذایی که با کنسرو تن ماهی بلدید رو‌ بگید ممنون میشم چون خالیش فکر نکنم باب میلم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای یادش بخیر زمان خوابگاهی دانشگاه، پنجشنبه ها برا جمعمون یه دونه تن میدادن😂

انقدر که تکراری شده بود ،هر بار یه فن میزدیم از گلو بره پایین

من عاشق اینم که تو روغنش یکم رب بزنم. سرخ بشه ،یکم ابلیمو و فلفل سیاه و پیاز داغ و خود تن

من کلا غذا ترش دوست دارم البته ها

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

پیاز داغ کن بعد ادویه بزن و فلفل بعدش گوجه بریز توش با فلفل دلمه و کنسرو لوبیا چیتی و بعد هم تن ماهی بریز توش اکه یه کم تند باشه خوشمزه تره پیازش هم زیاد باشه خوشمزه تر میشه.نمکم بزن

اگه اشتباه نکنم یه غذای عربیه به اسم فاسولی

حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد...                                       اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟   وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉