2777
2789

مامانم به بابام گفته باید سیسمونی بگیریم تخت و کمد و لباس و فلان،بابام گفته نه تخت و کمد و اینا نمیخریم مگه به ما داده بودن که ما هم بدیم

از طرف دیگه مادرشوهرم جوریه که کلا واسه همه چی متلک بار میکنه واسه جهیزیم هنوزم که هنوزه هزار تا حرف میگه چه برسه به اون،درسته من تا حالا بی احترامی نکردم چون نخواستم شوهرم ناراحت بشه اما تو دلم میگم د  مورد سیسمونی اجازه نمیدم چیزی بگه اگرم بگه جوابش و میدم.خلاصه خیلی استرس دارم بخاطر اینا و کلی ناراحتم و حرص میخورم

بابات وضعش چطوره 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت بخره بگو بابام داده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

حرص نخور عزیزم به مامانت اینام بگو هیچی نخرن چرا باید اونا بدن خودت همه چیو بخر به مادرشوهرم بگو نه من دوست ندارم بچه خودمه به اونا چه ربطی داره آخه 

برین بهشون بابا

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

عزیزم خودت کم کم پول جمع کن یه چیزایی بخر ،،تازایمانت خیلی وقت داری

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

عزیزم رسم خودشون چیه؟ 

اگه چیزی گفتن بگو پس بابای بچه چیکارست؟

نکنه بچه رو هدیه میدیم به خونواده من که اونا سیسمونیشو تهیه کنن.؟ 

بگو من دلم می خواد باباش خودش با عشق وسایلش رو تهیه کنه به خاطر همین نذاشتم بابام سیسمونی بگیره واسه بچم راستی شما چی؟ 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

اگه بابات وضعش خوبه باهاش صحبت کن بگومادرشوهرت طعنه میزنه یجوردلشوبرحم بیار برات بخره

من نمیزارم مامانم چیزی بخره چون بابام فوت کرده الانم مامانم مریضه دوادرمونش خرج زیادداره ولی شایدداداشم بگیره برام درکل گفتم نمیخام چیزی

این چ رسمیه اخه

ما بچه دار میشیم 

مامان بابامون باید واسش تیروتخته جور کنن

انگار خون کردن پدر مادر شدن 

منم دوس ندارم اگ بچه دار شدم تو خرج بندازمشون فقط چن تا چیز ابتدایی کافیه

یکی از علت هایی ک بچه نمیارم اینه الان دستشون تنگه دلم نمیتد خرج رو دسشون بذارم

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸