2777
2789
عنوان

نخریدن سیسمونی خونوادم حرف دراوردن مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 108 پست
عزیزم رسم خودشون چیه؟  اگه چیزی گفتن بگو پس بابای بچه چیکارست؟ نکنه بچه رو هدیه میدیم به خونو ...

رسم خودشون و نمیدونم اما در کل بلده متلک بار آدم کنه، شوهرم خودش میگه که مگه من خودم نمیتونم برا بچم وسیله بگیرم از اون بابت خیالم راحته اما مامانش واسه همه چی دخالت میکنه.والا همونو بگو

رسم خودشون و نمیدونم اما در کل بلده متلک بار آدم کنه، شوهرم خودش میگه که مگه من خودم نمیتونم برا بچم ...

اهمیت نده هرچی گفت یه نیش خند بزن یعنی حرفت واسم اهمیت نداره حرفات پیش من خریدار نداره

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا من مامانم سنگ تموم گذاشت کمد تخت نوجوان بوفه وسیله لباس  همه چی بهترینش  اصلا ...

ما خیلی رسمایه الکی و چرت داریم که همشم باید خانواده عروس بدبخت بدن..مثلا وقتی باردار میشیم پنج ماهمون که میشه باید به تعدا فامیل خودمو شوهرم مامانم کوفته سبزی درست کنه با کاهو و ترشی فامیلا بیان بخورن..وطلا ولباس حاملگی هم بایدمامان بدبخت بخره برای دخترش که اسمشو گذاشتن آرمه داری..بعد هفت ماهمونم که میشه باید سیسمونی کامل بدن..که من سیسمونیم چندوقت پیش بود خداوکیل ۷تومن فقط سرویس چوبش شد ..یه هشت تومن لباس و وسایل پلاستیکی و ماشین و دوچرخه و کهنه شو و خیلیی چیزایه دیگه....اخرشم مادرشوهرم برگشت گفت خودشو کشت تا یه کوفته داد به فامیلا..وکلی حرف دیگه..من عروس داییم هستم..بعضی وقتا میگم تلافی خواهرشوهرش سرمن درمیاره😓😓

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
اگه بابات وضعش خوبه باهاش صحبت کن بگومادرشوهرت طعنه میزنه یجوردلشوبرحم بیار برات بخره من نمیزارم ما ...

بابام میگه هرکی هرچی دوس داره بگه،منم هرجور دوس دارم همونو میکنم😑 خدا باباتو بیامرزه سایه مامانت و داداشاتو بالا سرت نگه داره عزیزم

این چ رسمیه اخه ما بچه دار میشیم  مامان بابامون باید واسش تیروتخته جور کنن انگار خون کردن پد ...

با فاصله دوماه با آبجیم نامزد شدیم برادوتامون جهیزیه دادن الانم سیسمونی.....خرج دختر بیشتر از پسره واقعا خونواده پسر میخواد چیکار کنه

بابام میگه هرکی هرچی دوس داره بگه،منم هرجور دوس دارم همونو میکنم😑 خدا باباتو بیامرزه سایه مامانت و ...

فقط شمايه دونه بچه رو دارن؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
با فاصله دوماه با آبجیم نامزد شدیم برادوتامون جهیزیه دادن الانم سیسمونی.....خرج دختر بیشتر از پسره و ...

يه سوال تو خريد جهاز و....بينتون فرق گذاشتن؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
اصلا اجازه نده خانوادت چیزی بخرن استرس هم نداشته باش، شوهرتو با خودت همراه کن، همسر من که اصلا دوست ...

همه چی حل میشه میره فقط من زیادی استرس دارم اصلا هم آروم نمیشم بعدا هم که واسه بچه ضرر داره

بیایید تصمیم بگیریم از خودمون شروع کنیم یه جوری بچه هامون رو تربیت کنیم که بعدا مثل یه پرنسس با خانماشون رفتار کنن..که زنش به جایه نفرین کردنمون دعامون کنه..من همش میگم خدایا بهم کمک کن کینه و بدی رو ازم دورکن تا بتونم پسرمو جوری تربیت کنم که خودم آرزو داشتم همسر همون جور باشه..

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
از الان اماده سازی کن بگو من ک میخوام ب مامانم بگم هیچی نخره بچه منه چرا اونا بخرن اگ هم بخرن لطف کر ...

اون خواسته هاش زیادیه در کل دوس داره دخالت کنه میگه بعد اینکه بچه بدنیا اومد باید مامانت بیاد واسه مهمون ها غذا درست کنه بده منم گفتم مامانم چرا بیاد شوهرم اگه بخواد میندازه بیرون تالار

با فاصله دوماه با آبجیم نامزد شدیم برادوتامون جهیزیه دادن الانم سیسمونی.....خرج دختر بیشتر از پسره و ...

بابایه منم برای منو خواهرم همزمان تو یکسال جهزیه تهیه کرد..فاصله عروسی منو خواهرم ۹ماه بود...البته یکم وسایلم از قبل خریده بودن..چون همیشه مامانم فکر جهزیه بود..هرجی میگفتن قدیمی میشه نخر .میگفت ته تهش عوض میکنم امدیمو یه موقعه دخترام نامزد کردن دستم خالی بود بعدخارش پیره تو چشم بچه هام..دراخرم دوتامون تو یه یکسال عروسی کردیم و خداروشکر تو جهزیه سنگ تموم گذاشت اخرشم باز خانواده شوهرا یه تشکر خالی نکردن..البته خواهرم که عروس خالم شد ..خالم تشکر کرد ولی شوهرش هی متلک انداخت..منم عروس دایی شدم مادرشوهرم ترتیبمو داد..😑😑

حالاماکه مامان بابامون خریدن کلیم خودشون رو تو زحمت انداختن مگه کسی تشکر کرد..توقع داشتم حداقل مادرش ...

غرورشون اجازه نمیده تشکر کنن یه وظیفه میدونن ولی اصلا اینطوری نیس یکی دوس داشت میخره دوس نداشت نمیخره

بگو پدرومادرمن سرگنج ننشستن.اول باید بشینن پول جهیزیمو فراهم کنن وقتی اومدم سرخونه زندگیمون دیگه خرج ...

اونا که تا حالا کاری نکردن خرج عروسی و فلان همه رو شوهرم خودش داده