2777
2789
عنوان

نخریدن سیسمونی خونوادم حرف دراوردن مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 108 پست

اصلا اجازه نده خانوادت چیزی بخرن استرس هم نداشته باش، شوهرتو با خودت همراه کن، همسر من که اصلا دوست نداشت کسی واسه بچه اون به زحمت بیفته، و گفت ناراحت میشه ، اما مامانم هدیه ای که داد پول زیادی بود ولی نمیداد هم ما توقعی نداشتیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از الان اماده سازی کن بگو من ک میخوام ب مامانم بگم هیچی نخره بچه منه چرا اونا بخرن اگ هم بخرن لطف کردن دستشون میبوسم بعدم به شوهرت بگو بیا چند تیکه خودمون بخریم اقایی کن  برا بچمونه اینا ولی کم نیار جلو مادر شوهرت جهزیه رو بگن هیچی نمیتونی بگی چون باز حرف پشتش میاد و ناراحتی اما برا سیسمونی بگو بچه منو شوهرمه اونا بدن یا بگو اقا فلانی اسم شوهرت گفته من  خیلی وسیله نمیخوام بچه خودمه خودم میخرم بعد

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند

حالاماکه مامان بابامون خریدن کلیم خودشون رو تو زحمت انداختن مگه کسی تشکر کرد..توقع داشتم حداقل مادرشوهرم یه دستتون دردنکنه به مامانم بگه..نگفت که هیچ ایرادم گرفت متلکم انداخت..

کاشکی یه روزی برسه که این اخلاقا و این رسم و رسومات از بین بره..خدابه هممون کمک کنه که اخلاقامون درست بشه و همدیگرو اذیت نکنیم

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

بگو پدرومادرمن سرگنج ننشستن.اول باید بشینن پول جهیزیمو فراهم کنن وقتی اومدم سرخونه زندگیمون دیگه خرج سیسمونی هم باید بیوفته رو دوششون؟پس منو شوهرم چیکاره ایم؟بچه ی ماست خودمونم میخریم.اگه قرار به کمک کردن پدرومادرمه این چیزا باید دوطرفه باشه.نوه شمام هست.

خودت کمک کن بخرن.منم خودم یواش یواش پول میدادم .مثلا میخواستن موتور شارژی بگیرن پول گذاشتم ماشین شارژی گرفتیم.یا مثلا ۱۰تا عروسک اونا گرفتن ۵تاهم من میگرفتم که هم زیاد بشه هم بهشون فشار نیاد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شوهرت بخره بگو بابام داده 

شوهرم میگه تو کاریت نباشه یواش یواش همه چی میخریم و به هیشکی چیزی نگو اما از بابت خونوادم ناراحتم که چرا باید پیش شوهرم سرم پایین باشه

این چ رسمیه اخه ما بچه دار میشیم  مامان بابامون باید واسش تیروتخته جور کنن انگار خون کردن پد ...

رسمی ک یه عده مرفه بی درد درست کردن طرف سیسمونی میگیره جشن هم میگیره تمام فامیل برن ببینن یه عده هم ک ندارن بایدبپای اونابسوزن 

حرص نخور عزیزم به مامانت اینام بگو هیچی نخرن چرا باید اونا بدن خودت همه چیو بخر به مادرشوهرم بگو نه ...

گفتم بهشون گفتم چند دست لباس و فلان میخواین بخرین اونارم نمیخوام خودم میخرم

شوهرم میگه تو کاریت نباشه یواش یواش همه چی میخریم و به هیشکی چیزی نگو اما از بابت خونوادم ناراحتم که ...

خوشبحالت بااین شوهرت شوهرمن گفتم به مامانم گفتم چیزی نگیره گفت سیسمونی روبایدبگیرن خاک برسر هیچ خاصیتی واسه خانوادم نداشته توقعم داره حال بهم زن

سر جهیزیه خریدن من هر وقت میرفتم خونه ی مادرشوهرم هی میگفتن وسایل خوب بخریا فلان چیزو بخریا تلوزیون یه دفعه ای بزرگشو بردار ها گوشی تلفن بخریا نمیدونم هزار چیز دیگه , منم با اینکه اهمیت نمیدادم ولی کلی حرص میخوردم الان دختر برادرشوهرم نامزده هروقت حرفش پیش میاد به برادرشوهرم میگن فلان چیزو نخر ها ظرفشویی نخر ها تلوزیون یه معمولیشو بخری ها غلط میکنن پسره خودش بعدا بخره مگه تو وسایل باید بدی , پسره بیخود میکنه و این حرفا !!!!! منم تصمیم گرفتم بچه دار که شدم نذارم مامانم یه تیکه لباس بخره فقط حیف که شوهرمو دوس دارم نمیتونم بهشون بگم پسرتون بیخود میکنه خودش بخره

حالاماکه مامان بابامون خریدن کلیم خودشون رو تو زحمت انداختن مگه کسی تشکر کرد..توقع داشتم حداقل مادرش ...

دقیقا من مامانم سنگ تموم گذاشت کمد تخت نوجوان بوفه وسیله لباس  همه چی بهترینش  اصلا تشکر نکردن هیچ  تازه ی بار گفتم میخوام برم برا پسرم لباس بخرم برگشت گفت مگه مامانت نخریده گفتم خریده دوس دارم بازم بخرم یا مامانم ۵۰۰ تومن داد ب شوهرم گفت براش دوچرخه بخرین من نتونستم ازین دوچرخه کوچولو ها برا بچه ها شوهرم اونو برد گذاشت تو حسابش میگفت دوچرخه ها یک تومنه دوچرخه مامانت نخرید منم عصبی شدم گفتم ننه بابای تو ی هزار تومن ندادن چ انتظار ها داری  خانواده پسر یا دوچرخه میخرن یا طلا  زود برو ۵۰۰ تومن مامانم بده برم طلا بگیرم دوچرخه رو هم زنگ میزنم مامان جونت بخره اونم دیگه ساکت شد هیچی نگفت

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
حق داری بگرد با یه جواب دهنشو آسفالت کن

آره اینبار نمیزارم‌ چیزی بهم بگه،دوم‌این ماه که حالت تهوع داشتم و حالم خیلی خراب بود به زور منو بردن خونه مادرشوهر دخترش که عیدی ببریم براشون اونجا پیش اونا خرابم کرد ماهم پاشدیم برگشتیم خونمون اومدیم خونه با شوهرمم حرفم شد

والا بيچاره پدر مادر دختر برا هر مناسبت جهاز و سيسموني كلي خرج كنن خانواده شوهر بي همه چيز بياد ب ر ي نه گوه خوردن حرف بزنن بگو نوه شماهم هست وظيفه شماست پس هزينه كنيد

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))