2777
2789
به به عالی.نوش جوونتون.اگه خمیرش دست سازه طرز تهیه شو بگو لطفا مرسی.اگه تو تستر گزاشنی زمان و درجشو ...

بله دست سازه

فقط اون نصف لیوان آردو اضافه نکناونو کم کم اضافه کن تا جایی که خمیردیگه به دستت نچسبه و وقتی خمیر آماده شد

به جای ورز

100 بار بکوبش تو ظرف

بزار 2 ساعت استراحت کنه
بعد این خمیر خیلی زیاده
4 قسمتش کن
یه قسمتشو برای پیتزات استفاده کن
با بقیه اش پیراشکی درست کن
وقتی پهنش کردی تو ظرفت چنگال بزن روش که خمبر پف نکنه
میتونید با بقیه خمیر یا پیراشکی درست کنین
یا نون
توی فر با 180 درجه 20 دقیقه گذاشتم بپزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول سفارش انواع کیک و شیرینی و ژله.بارعایت کامل نکات بهداشتی .خیالتون راحت راحت باشه.هرطرحی ک خودتون بخواید مطابق باهمون تحویل میگیرید.با مرغوب ترین مواد اولیه

ژله

کیک معمولی خانگی بدون خامه با تزیینات مختلف

کیک خامه ای هر مدل و نوعی که مشتری بخواد

کاپ کیک

رولت

انواع شیرینی تر

انواع شیرینی خشک

انواع دسر برای مراسم های شما

انواع فینگر فود

انواع چیز کیک

کیک های کافی شاپی

برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۲۹۶۲۲۹۲۶ تماس بگیرید.

قیمت بسیار پایین تر از قنادی ها.با توجه به شرایط موجود، کیک خونگی کیفیت وسلامتش بیشتره.

یک بار سفارش = رضایت صد در صد

مرد=انسان  زن=انسان  انسان=انسان
سلام یاسی چپول😁😁😁😁 مرسی خوبم تو چطوری؟  عروسی کردی؟  بله 6 ماه و نیم پیش به دنیااوم ...

آخی فداشم. عکسشو بزار ببینم. اسمشو چی گذاشتین. 😒😒😒عروسی چیه حاملم😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
آخی فداشم. عکسشو بزار ببینم. اسمشو چی گذاشتین. 😒😒😒عروسی چیه حاملم😂😂

عه چه زودم دست به اقدام شدی، مبارکتون باشه، تو راهیت دختره یا پسر؟ 

بیا برو تو این صفحه عکس دخترم هست، اسمشم نازگل❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?

postId=131210439

😍😍😍😍😍خدا حفظش کنه. اونهمه انتظار ارزششو داشت. آنقدر نداد تا آخرش یه جیگرشو بده بهت. خیلی نازه اسمش بهش میاد ماشالا

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

آفرین خیییلی خوب شده،خسته نباشی،فقط یه پیشنهاد من هم بامرغ ریش ریش  شده پیتزادرست کردم هم با سینه مرغی که خیییلی ریز ومکعبی شکل خورد شده وپختم وباهاش پیتزا درست کردم،باروش دوم خیییلی ازنظرمن خوشمزه تره،خواستی دفعه بعد اینطوری امتحان کن🌹

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲