2777
2789

سلام خانمای گل من دوماه عقد کردم گاهی مابین حرفای خانواده ی شوهرم فهمیدم که خیلی چیزارو بهشون میگه روز خواستگاری کلا هرچی حرف زدیم دونه به دونه خانوادش میدونن احساس خوبی ندارم بعد پدرشم جوری بچه هاشو تربیت کرده که همه چیو باهاش درمیون میزارن بنظرتون چجوری باید متوجهش کنم که اینکارش اشتباهه کلا آدم صادقی راحت همه چیو میگه 

خدایا شکرت برای وجود همسرم و دخترم😍

بهترین کار اینه که دیگه حرفیزبه شوهرت نزنی جز حرفای عادی روزمره که گفتنش برات مهم نباشه

دقیقا شوهر منم اوایل اینجوری بود همین کارو کردم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رک و روراست بدون حاشیه و بی احترامی بگو اگر چیزی رو باهم مطرح میکنیم باید بین خودمون دوتا باشه و صرفا خودمون ازش مطلع باشیم . خیلی رک بگو اصلا دوست ندارم مادر پدر ها بدونن بین منو تو چی میگذره . دوست دارم حریم شخصی زندگیمون حفظ بشه . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

شبیه شوهر من ، با این تفاوت که همه چیو به مادرش میگه، و مامانشم پیش من میگه آره فلانی هیچی رو از من قایم نکرده

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
نامزد من دیروز گفت من برا عشق و حال میام اینجا و فقط برا نیاز جنسی و بچه آوردن و همدم ازدواج کردم طو ...

وا چه حرف زشتی حالا نامزدین 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
عین شوهر من انگاربرنامه ریختن توش بایداجراکنه

😂🤣

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
عقدیم دوساله دیگه خسته شدم گفتم شرایطو اوکی کن عروسی کنیم  از رابطه با ترس  خوشم نمیاد&nbs ...

به نظر من البته هر کسی عقیده ای داره اگه س کس کامل  تو نامزدی باشه مرد برای عروسی عجله نمیکنه بعدشم حس زیبای عروسی از بین میره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹