2777
2789
عنوان

کی میتونه جوابمو بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست
احکام سید ها چی هست؟  و اینکه فکر نکنم حتی اگر مامانه ادمم سید باشه بهش نمیرسه چه برسه مادر ب ...

مادر و مادربزرگ میشه ولی مادر مادربزرگ رو نمیدونم اما هم مادر هم مادربزرگ سید باشن فرد سید محسوب میشه ولی لقب سید و احکام سید ها دربارش صدق نمیکنه مثل پوشیدن لباس سیدها یا خمس و...

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر و مادربزرگ میشه ولی مادر مادربزرگ رو نمیدونم اما هم مادر هم مادربزرگ سید باشن فرد سید محسوب میش ...

نه عزیزم فقط باید پدر سید باشه....بقیه رو مثلا تو مردا میر و میرزا و اینا داریم زن رو هم نمیدونم چی میشه

.......

اگر مراد از سيادت، انتساب به خاندان نبوت باشد، تفاوتي ندارد كه از جهت پدر انتساب صورت گرفته باشد، يا ...

اره...دنبال همین بودم نوه دختری با هر تعداد بازهم محرم اند...یعنی مثلا مادربزرگ پدربزرگ که من گفتم یا مادر بزرگ مادربزرگها هم اگر سید باشن درسته...پس این درباره سوال من و مادربزرگ پدربزرگم صدق میکنه هرچند نسبت خیلی دوری هست...

خیلییییییییییییی ممنوننم  

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...