2777
2789
عنوان

کمکم کنید

238 بازدید | 9 پست

توراخدا هرکی تجربه ای داره بیاد کمکم کنه ازتون خواهش میکنم 😢😢😢

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد 1ماهه دارم چند وقته خیلی بیقراری میکنه و دلدرد داره میپیچه به خودش تا باد دلشو خالی کنه،خودم رژیم دارم تا الان و رعایت کردم ولی بازم دلدرد داره تو شهر کوچک هستم این چند وقت دکتر میست که ببرم به پیشنهاد یکی که بچش دلدردیه گفت کامی وی بده کاملا گیاهی و ضرری نداره ولی هیچکدوم از داروخانه ها نداشتن این شربت و بجاش همسرم گرایپ میکسچر گرفته ولی تو نت نوشته عوارض داره موندم بدم یا نه بچم خیلی اذیته کسیی تجربه ای داره

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
با دکتر خودش صحبت کن. بزنگ ب مطب دکتر...سرخود کاری نکن

میگم تعطیلات دکتر نیست این چند وقت