2777
2789
عنوان

مادرا لطفا راهنماییم کنید پسرم دچار اگزما شده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 36 پست
غذاهایی که میدونی اذیت میشه نده منم دخترم تو سه ماهگی این طوری شد ۵روز پماد هیدروکورتیزون زدم و بعد ...

از کشاله ران پسر منم دونه در اومده و قرمزه زینک اکساید زدم کالاندولا هیشکدوم خوبش نکردمارک پوشکشم عوض کردم به نظر شما ممکنه حساسیت باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اذیته....شما نمیدونید چ غذاهایی باعث این مشکل میشن؟

گرمی نده  غذات ادویه نداشته باشه گوجه و بادمجان و این جور چیزا    حتی بادوم زمینی هم نه خودت بخور چون شیر میدی نه به بچه بده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
گرمی نده  غذات ادویه نداشته باشه گوجه و بادمجان و این جور چیزا    حتی بادوم زمینی هم ...

بنظرتون شیر یا گوشت گوساله ای که خودم خوردم هم باعثش میشه البته من از قبل هم میخوردم

خیلی اذیته....شما نمیدونید چ غذاهایی باعث این مشکل میشن؟

چند ماهشه. خودتون از غذاهایی که بهش میدید میتونید متوجه بشید. من اصلا فلفل تو غذاهام نمیریزم.چون شیر مادر میخوره. واسه همین میگن سوپ که واسه بچه درست میکنید مثلا یه روز گشنیز بریزید . ببینید اگه حساسیت نکرد بعد دو سه روز ،یه چیز جدید اضافه کنید. 

چیزایی که واسه زیر یک سال ممنوعه ندید بهش. تو گوگل سرچ کن .غذای بچه...ماهه. مثلا اسفناج و زیر یکسال نمیدن. بعضی بچه ها هم ارثی ممکنه حساسیتای پوستی داشته باشن. ولی حتما دکتر ببرش . منم ناراحت شدم دیدم. 

چند ماهشه. خودتون از غذاهایی که بهش میدید میتونید متوجه بشید. من اصلا فلفل تو غذاهام نمیریزم.چون شیر ...

نه ماهشه...غذاهای زیر یک سال نمیدم...ولی تقریبا دیگه تو سوپاش همه چیزای مجاز رو میخورد و مشکلی نداشت...یکدفه اینطوری شد والان پیدا کردنش خیلی سخت شده که چی بوده...