2777
2789
عنوان

خاطره اولین غذایی که بعد از عروسی تون پختین رو بگین😃

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 87 پست

من عدس پلو پختم.چقد خوب شد

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین بارم بود میخاستم برنج شمالی درست کنم, رفتم بالا خونه مادرشوهرم نبودش,گازم وصل نبود, شفته شد شوهرم اومد فیلم گرفت از غذام انگشت میزد توش اصی یه وضعی زود یه پلاستیک اوردم  ریختیم دوباره درست کردم فیلمشو داریم 

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.
من استانبولی گذاشتم، جوری شفته شده بود که تو ظرف برگردوندم ،شوهرم پرسید ته چینه؟! منم گفتم آره، یه م ...

ای جاااانم 😘😍😆😂😂😂😂😂

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
شوید باقالی پلو با گوشت ،همسرم کلی تعریف کرد البته تو این ۶ سال زندگی تا حالا غذای بد جلوش نذاشتم

بابا ای ول

غذامون شبیه هم بوده

😶😝😆😂😂😂😂😂

یکی از ارزو های من داشتن دستپخت خوبه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

من قورمه سبزی درست کردم خیلی دقت کردم که خوب جا بیفته و خوشمزه بشه ولی همش احساس میکردم یه چیزی کمه خورشت عالی شده بود به خودم احسنت فرستادم وقتی داشتم میبردم سر سفره دیدم یادم رفته برنج درست کنم  

این عکس اولین غذا پختن‌منه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
من قرمه سبزی پختم اینقدر خوشمزه شده بود که بعد از ۲ سال هنوز هم همسرم میگه هیچی مثل اون قرمه‌سبزی نی ...

سبزیش فک کنم مامانتون آماده کرده بود درسته؟!😉😁😂😂😂😂😂