2777
2789
عنوان

خاطره اولین غذایی که بعد از عروسی تون پختین رو بگین😃

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 87 پست
من ماکارونی گوشت و قارچ پختم و کلی سفره چیدم و عکس هم انداختیم.اما ماکارونیو با قابلمه اوردم😂😂 هم ...

کاشکی منم ماکارونی درست میکردما😐😃😃😃😃😃

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اولشم دستپختم خوب بود , شوهرم گفت تو از مامانمم خیلی بهتره دستپختت , آخه انصافا غذاهای مادرشوه ...

ای ول به شما

منم دستپختم خوبه ولی اون روز تو وسایل جدید شعله گاز برنجی که نمیدونستم چقد آب میکشه خخخخخ گند زدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آبگوشت درست کردم پره نمک شووور گوشت گوسفند بود شوهرم به زور گوشتا رو خورد دلش نمیومد بندازم دور

وای خدا

شور بشه غذای منم شوهرم‌میخوره😥😥😥😆😀😂😂😂😂😂

شوید باقالی پلو با گوشت ،همسرم کلی تعریف کرد

البته تو این ۶ سال زندگی تا حالا غذای بد جلوش نذاشتم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت