2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برای همه ی کسایی که ندونسته قضاوت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 204 پست
اخه از کجا چنین قضاوتی کرد عزیزم؟ اصلا یه کلمه از من نپرسید جریان چیه رگبارو بست بهم منم تاپیکو قفل ...

اگه لينك تاپيك شمارو گذاشته خب حق دارين ناراحت بشين....

منم اونجا كامنت گذاشتم ولي با تصور اينكه ينفر همسرش كار نداره اصلا...، شرايط مالي خيلي خيلي بدي دارن و با اين اميد كه خدا روزي ميده باردار شده 

.

.

ولي با اين حساب كه شما ميگي اشتباه كرده راجب شما و بيجا قضاوت كرده كاملا حق رو به شما ميدم 

اميدوارم قدم فرشته كوچولوت هم پر از خير و بركت باشه❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چی میگی عزیز من دیشب اومدم درد و دل کنم حمله که تو داری دروغ میگی مادرت ۲۶ فوت شده و ۲۷ اینجا ول چر ...

واقعا نمیدونم چی باید گفت به این افراد😑

متاسغم برای فوت مادرتون عزیزم

ان شاالله مورد رحمت خدا قرار بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لينك تاپيك شمارو گذاشته خب حق دارين ناراحت بشين.... منم اونجا كامنت گذاشتم ولي با تصور اينكه ين ...

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم اگه بچه دارین خدا براتون نگهش داره 

و اگه ندارین خدا بهتریناشو نصیبتون کنه❤

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم اگه بچه دارین خدا براتون نگهش داره  و اگه ندارین خدا بهتریناشو نص ...

قربونت برم مرسي❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😐😐😐😐😂😂😂😂😂،حق مشاوره بگیر راه کار پیشنهاد بده،امان از دست این بچه های سایت

تازه این غیر از اونان که گیسامو کشیدن که نظم ازدواج هستی رو بهم ریختم چون با پسر مجرد ازدواج کردم و اینجوری سهم خواستگار اونا رو دزدیدم 😶

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
واقعا نمیدونم چی باید گفت به این افراد😑 متاسغم برای فوت مادرتون عزیزم ان شاالله مورد رحمت خدا ...

دست خودشون نیست عزیزم وقتی با یه گوشی ۵۰۰ تومنی و یه بسته اینترنت رایگان میتونن بیان اینجا از هرجایی و هر فرهنگی همین میشه دیگه فک میکنن خیلی زرنگن ! 

مهم اینه خدای ماهم هست که میبینه و متوجهه و عادل !

تو‌ ۲۶ بهمن سال ۹۸ مامانم آسمونی شدو من نگاهم دیگه به آسمونه 😞 دو روز تو شوک با گریه و بغض منتظر موندیم همه چی فراهم بشه و مهمونا برسن تا بتونیم ۲۹ بهمن تن خستشو بسپاریم به خاک 😞نمیدونم واستون پیش اومده یا نه اما وقتی عزیزتو  از دست میدی له میشی برای تموم وقتایی که داشتیشو دیگه نداریش 😞چنگ میندازی روی کوچیکترینهایی که الان داری حتی شده کش سر موهاش😞 ساعت ۱۹ روز ۲۷ اومدم اینجا تاپیک زدم که اینستامو که دیسیبل شده بود بتونم برگردونم دقیقا یک روز بعد از بی مادر شدنم ! که کامنتاشو لایکاشو دایرکتاشو داشته باشم چون تا آخرین نفسی که میکشم دیگه ندارمش 😞 اگه تو تاپیکام میخاین فضولی کنین دلیلش اینه... دلیلش اینه که غم مهمون خونت که بشه مهمون قلبت که بشه تو برای فرار ازش همه کار میکنی ... من اینجوری کردم و بعدترش چون اکثر مسیولیتها با منه پناه میارم به نی نی سایت پس منو با همه اون دروغگوهاییکه تا حالا نتونستی کشفشون کنی اشتباه نگیر !!!🙁😒 اینم بدون بی مادری اونقدر میشکونت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری اگه میتونی همدرد من باشی که بسم اله اما اگه نمیتونی نپرس  چرا مادرت مرده اینجایی؟ اینجام چون ماموریت دارم خواهر و برادرم سروسامون بگیرن و خوشبخت بشن و بعدش من منتظر بمونم تا مامانم بیاد دنبالم 😞 ! اگه نمیتونی هم درد باشی به همون خانم فاطمه ایی که روز مادر هدیه اش بهم جسد سرد مادرم بود از کنار تاپیکا و حرفام رد شو برو و خانم مارپل بودنتو به رخ نکشون😒😞
عزیزم ان شاالله مشکلتون حل شه و خیلی زود به روال عادی زندگیتون برگردین ❤

فدات شم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تازه این غیر از اونان که گیسامو کشیدن که نظم ازدواج هستی رو بهم ریختم چون با پسر مجرد ازدواج کردم و ...

ولی واقعا حیف مجردی نیست،از یه تله در بری تو یکی دیگه گیر کنی خداییش ظلمه ها😉

تازه این غیر از اونان که گیسامو کشیدن که نظم ازدواج هستی رو بهم ریختم چون با پسر مجرد ازدواج کردم و ...

سلام میمونت جون خیلی خوشحال شدم خبر سلامتی همسرتونو شنیدم ایشالا دیگه مریض نشن 

ایییی این جماعت با اینهمه ادعا !!! همونه که هیچ وقت به هیچ جا نمیرسیمو نرسیدیم!! چون یاد نگرفتیم خوب برای دیگران بخایم 

تو‌ ۲۶ بهمن سال ۹۸ مامانم آسمونی شدو من نگاهم دیگه به آسمونه 😞 دو روز تو شوک با گریه و بغض منتظر موندیم همه چی فراهم بشه و مهمونا برسن تا بتونیم ۲۹ بهمن تن خستشو بسپاریم به خاک 😞نمیدونم واستون پیش اومده یا نه اما وقتی عزیزتو  از دست میدی له میشی برای تموم وقتایی که داشتیشو دیگه نداریش 😞چنگ میندازی روی کوچیکترینهایی که الان داری حتی شده کش سر موهاش😞 ساعت ۱۹ روز ۲۷ اومدم اینجا تاپیک زدم که اینستامو که دیسیبل شده بود بتونم برگردونم دقیقا یک روز بعد از بی مادر شدنم ! که کامنتاشو لایکاشو دایرکتاشو داشته باشم چون تا آخرین نفسی که میکشم دیگه ندارمش 😞 اگه تو تاپیکام میخاین فضولی کنین دلیلش اینه... دلیلش اینه که غم مهمون خونت که بشه مهمون قلبت که بشه تو برای فرار ازش همه کار میکنی ... من اینجوری کردم و بعدترش چون اکثر مسیولیتها با منه پناه میارم به نی نی سایت پس منو با همه اون دروغگوهاییکه تا حالا نتونستی کشفشون کنی اشتباه نگیر !!!🙁😒 اینم بدون بی مادری اونقدر میشکونت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری اگه میتونی همدرد من باشی که بسم اله اما اگه نمیتونی نپرس  چرا مادرت مرده اینجایی؟ اینجام چون ماموریت دارم خواهر و برادرم سروسامون بگیرن و خوشبخت بشن و بعدش من منتظر بمونم تا مامانم بیاد دنبالم 😞 ! اگه نمیتونی هم درد باشی به همون خانم فاطمه ایی که روز مادر هدیه اش بهم جسد سرد مادرم بود از کنار تاپیکا و حرفام رد شو برو و خانم مارپل بودنتو به رخ نکشون😒😞
ولی واقعا حیف مجردی نیست،از یه تله در بری تو یکی دیگه گیر کنی خداییش ظلمه ها😉

واقعا گل گفتی

سلام میمونت جون خیلی خوشحال شدم خبر سلامتی همسرتونو شنیدم ایشالا دیگه مریض نشن  ایییی این ج ...

سلام عزیزم 🌺🌺🌺 فدات شم من ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩💝 انشالله همه همیشه شاد و سلامت باشن و غم و غصه از زندگی همه بره 🌹🌹🌹

@ایواجون    

شمایی هم که هر طور که دلتون خواست منو تصور کردین و هر جوری که خواستین قضاوتم کردین لطفا بیاین و توضیحاتمو بخونید

کاش قبل اینکه برید اونهمه توهین به من کنید

لینک تاپیک منو بذارید بگید این بدبخته بیکاره نون شب نداره بخوره فقر فرهنگی داره خودخواهه ابلهه احمقه وهزاران فحش دیگه و با این حال چرا بچه دار شده که بچش فلان شه و بیسار شه بعدا قاچاقچی شه و حسرت بستنی بخوره و کلی چیزای دیگه و هزاران قضاوت دیگه ازم میپرسیدین که شرایط زندگیم چطوره بعد این کارو میکردین

ولی اینو بدونید چه خواسته چه ناخواسته شما با من کاری کردین که هیچکسسسس تاحالا انجام نداده بود هیچکس

شما درمورد اینده ای که ثانیه ثانیه شو دارم برای بچم توی ذهنم به بهترین شکل میسازم حرفایی زدین که اگه کسی درمورد بچه ی خودتون بگه شاید خرخرشو بجوین 

جوری منو شکستین و باعث شدین بقیه هم منو بد قضاوت کنن که معلوم نیست هیچوقت اثراتش از بین بره تو روحیه م یا نه...

حرفامو بخونید و یه کم از زندگیمو توضیح دادم

شاید نظرتون راجع به کاری که کردین عوض شه