2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برای همه ی کسایی که ندونسته قضاوت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 204 پست
مگه نميگي به اميد خدا همينجوري باردار شدي كه خدا روزيشو بده؟ باز چرا دنبال توجيه هستي عزيز؟؟ ادامه ...

خانم من کجا گفتم صرفا به امید خدا باردار شدم 

اینکه صددرصد بدون امیدبخدا هییییییچ کاری درست نمیشه 

ولی خداروشاکرم که همین الانشم شغل داریم خونه هم داریم درستخ به واسطه ی این کرونا فعلا کساده اما بازم شکرش 

منظور من از شغلی که گفتم رسمی شدن بود که ماهانه بتونی روی یه پولی حساب باز کنی بدونی هست 

اسی بذار یه قضیه برات تعریف کنم روحیه ات عوض بشه . حدود یک ماهه تست کرونای همسرم مثبت شده و بخاطر اینکه حالم خوب نبود تاپیک زیاد زدم . همسر من سابقه افسردگی شدید و وسواس فکری دارن خدا میدونه چی کشیدم تا حالش خوب شد حالا بخاطر بیماری باز بیماریش برگشته و بی اغراق زندگیم داره از هم میپاشه و به حدی خسته شدم خودم که حتی به جدایی هم فکر میکنم  . این وسط یه عده تاپیکهای قبلیمو خوندن و متوجه شدن که ازدواج دوممه و ... میان خصوصی ازم راههای شوهریابی رو میپرسن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم من کجا گفتم صرفا به امید خدا باردار شدم  اینکه صددرصد بدون امیدبخدا هییییییچ کاری درست ...

خب اون كاربر منظورش با اينجور افراد بود كه وضعيت خيللي بدي دارن

شما نبايد به خودت بگيري وقتي ميگي به كسي محتاج نيستين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از خودم میدونم ک رو صحبتم شما نبودی و قضاوت نکردم چرا گارد گرفتی  عزیزم لطفا و لطفا ب خودت نگ ...

عزیزم منم اصلا کاری به حرفای شما ندارم 

بحث من اونیه که مستقیما منو مخاطب قرار داد نه شما 

من با شما چبکار دارم اخه عزیزم؟

اسی بذار یه قضیه برات تعریف کنم روحیه ات عوض بشه . حدود یک ماهه تست کرونای همسرم مثبت شده و بخاطر ای ...

😐😐😐😐😂😂😂😂😂،حق مشاوره بگیر راه کار پیشنهاد بده،امان از دست این بچه های سایت

باشه شما خوب عزیزم.... منم سرجنگ با کسی ندارم کار ب دولت یا چیز دیگه ندارم  اما میگم کسی. شخصی ...

نظرت محترمه عزیزم ..

انشالله خدا به هممون کمک کنه در نهایت خداست که باید هوای هممون رو داشته باشه و ما در برابر خواست خدا خیلی حقیریم 😘❤️

من برم بخوابم الان بچم بیدار میشه کلا دیگه نمیتونم یه استراحت کنم😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم پیامای قبلی منم بخونید  من چندین بار گفتم که هیچ نظر خواهی از کسی نکردم  فقط خواست ...

استارتر اون تاپیکم منظورش کسایی بود که حداقل امکانات رو. ندارن شما که وضعت متوسطه چرا ناراحت میشی جای ناراحتی برای بچه ات داستان وشعر بخوان به این جریانم فکر نکن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اسی بذار یه قضیه برات تعریف کنم روحیه ات عوض بشه . حدود یک ماهه تست کرونای همسرم مثبت شده و بخاطر ای ...

عزیزم ان شاالله مشکلتون حل شه و خیلی زود به روال عادی زندگیتون برگردین ❤

عزیزم منم اصلا کاری به حرفای شما ندارم  بحث من اونیه که مستقیما منو مخاطب قرار داد نه شما  ...

اخرش ببین با حرص خوردن اون بچه رو استرسی میکنی یا نه عزیزم اونم جوون و بی تجربست یکم بزرگتر شه میفهمه ماها گاهی اختیار زندگی خودمونم نداریم چه برسه به اینکه بخوایم واسه دیگران تز بدیم،اون تاپیکم مشکل داشت که تعطیل شد و حقم باشماست کاملا.بزار نی نی اروم بگیره.اخه اسم سایت  نی نی سایته میان اینجا میگین  نی نی نه😂

خب اون كاربر منظورش با اينجور افراد بود كه وضعيت خيللي بدي دارن شما نبايد به خودت بگيري وقتي ميگي ب ...

وقتی تاپیک منو گذاشته 

مستقیم داره به من اشاره میکنه و میگه یه.... تاپیک زده که فلان و بعدش کلی حرف زده 

کلی توهین میکنه و هر چی دلش میخواد میگه و قضاوت میکنه و...

وقتی تاپیک منو گذاشته  مستقیم داره به من اشاره میکنه و میگه یه.... تاپیک زده که فلان و بعدش کل ...

اونو نديدم

ولي گفته بود يكي گفته شوهرم كار نداره كلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اونو نديدم ولي گفته بود يكي گفته شوهرم كار نداره كلا

اخه از کجا چنین قضاوتی کرد عزیزم؟

اصلا یه کلمه از من نپرسید جریان چیه رگبارو بست بهم منم تاپیکو قفل کردم چند دقیقه بعد تاپیکی که زده بود دیدم و خوندم واقعا شوکه شدم از اینهمه قضاوتی که همه درمورد من کردن و متهمم کردن به انواع فقر فرهنگی و خودخواهی و بلاهت و حماقت و...

خودتونو جای من بذارین عزیزم

تاپیک اخرمو بخون  همون خانمی که اومد توهین کرد رفت یه تاویک دیگه زد سی صفحه همگی به من توهی ...

چی میگی عزیز

من دیشب اومدم درد و دل کنم حمله که تو داری دروغ میگی مادرت ۲۶ فوت شده و ۲۷ اینجا ول چرخیدی!!! 

عکسای آگهی ترحیمو مزار مامانمم گذاشتم شروع کرد به توهین کردن که اینا فوتوشاپه !!!

یه چیزی شنیدن از فتوشاپ نمیدونن کاربردش چیه !!!

منم با دل شکستم نفرینش کردمو ازش نمیگذرم تو امضام کامل توضیح نوشتم 

بعضیا مثل اینکه نمیفهمن میدونی عقده هاشونو میارن اینجا !

تو‌ ۲۶ بهمن سال ۹۸ مامانم آسمونی شدو من نگاهم دیگه به آسمونه 😞 دو روز تو شوک با گریه و بغض منتظر موندیم همه چی فراهم بشه و مهمونا برسن تا بتونیم ۲۹ بهمن تن خستشو بسپاریم به خاک 😞نمیدونم واستون پیش اومده یا نه اما وقتی عزیزتو  از دست میدی له میشی برای تموم وقتایی که داشتیشو دیگه نداریش 😞چنگ میندازی روی کوچیکترینهایی که الان داری حتی شده کش سر موهاش😞 ساعت ۱۹ روز ۲۷ اومدم اینجا تاپیک زدم که اینستامو که دیسیبل شده بود بتونم برگردونم دقیقا یک روز بعد از بی مادر شدنم ! که کامنتاشو لایکاشو دایرکتاشو داشته باشم چون تا آخرین نفسی که میکشم دیگه ندارمش 😞 اگه تو تاپیکام میخاین فضولی کنین دلیلش اینه... دلیلش اینه که غم مهمون خونت که بشه مهمون قلبت که بشه تو برای فرار ازش همه کار میکنی ... من اینجوری کردم و بعدترش چون اکثر مسیولیتها با منه پناه میارم به نی نی سایت پس منو با همه اون دروغگوهاییکه تا حالا نتونستی کشفشون کنی اشتباه نگیر !!!🙁😒 اینم بدون بی مادری اونقدر میشکونت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری اگه میتونی همدرد من باشی که بسم اله اما اگه نمیتونی نپرس  چرا مادرت مرده اینجایی؟ اینجام چون ماموریت دارم خواهر و برادرم سروسامون بگیرن و خوشبخت بشن و بعدش من منتظر بمونم تا مامانم بیاد دنبالم 😞 ! اگه نمیتونی هم درد باشی به همون خانم فاطمه ایی که روز مادر هدیه اش بهم جسد سرد مادرم بود از کنار تاپیکا و حرفام رد شو برو و خانم مارپل بودنتو به رخ نکشون😒😞