2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی الان خوابم میاد بعدا میام میگم😂

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
بگو سوتی بد تر از من کسی نداره

شما خانومی بگی طوری نیست نمیشه از منو

ﯾﻪ ﻋﻤﺮﯼ ﺑﺎ ﻋﺰﺕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ.....ﺣﺎﻻ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻡ 😁ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﺑﺎ عفت ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ😆😆عفت جوون کجایی عشقم؟؟؟😊😂😂

من عادت دارم هر کی فوش می ده میگم عمته ایندفعه بابام فوش داد منم برگشتم گفتم عمته یه کتک خوردم چون عمه بابام میشه مامان بزرگم 

یه بارم زنگ زدم دوستم داشتم همین جوری حرف میزدم بعد چند دقیقه طرف برگشتگفت یه دقیقه وایسا برم بگم صبا بیاد منم نشستم فوش دادم که چرا از اول نمی گی نگو گوشی رو گوشش بود هنوز

یه روز دوست بابام بعد از عمری از اونور آب بی خبر اومده بود دم در خونه مامانم اینا...گویا اخرین باری که اومده بود من پنج سالم بوده که یادم نمیاد.ایفونمون خراب بود من رفتم در رو وا کردم.خیلی از دیدن من خوشحال شد..یهو دستشو اورد جلو تا مثلا بگع واای چقد بزرگ شدی اخرین بار اینقد کوچولو بودی دیدمت..،من فکر کردم میخواد دست بده ،بی هوا دستمو اوردم جلو باهاش دست دادم ول کن هم نبودماا😳😥😣 طفلی هنگ کرد یهو حرفاش یادش رفت

Kiziim