2777
2789
عنوان

عشق بین مادرشوهرم وشوهرم

445 بازدید | 19 پست

از دوروز پیش که مرخصی شوهرم شروع شده تا ۵ روز مادرشوهرم روزی ۲۰ بار حداقل میزنگه که بیا خونمون نترس ما کرونا نداریم ماخونمون ۲ساعت با خونه مادرشوهرم اینا فاصله داره از ی طرف تازه ماشین خریدیم و هنوز تعویض پلاک نکردیم شوهرم خیلی دوس داره بره شهرشون ولی من میترسم والا پول اجارمونو نداریم این چند روز به خاطر این شرایط به زور داریم روزمونو شب میکنیم ولی شوهرمو ومامانش از چشم من میبینن اگه شوهرم بره اونجایی که اصلا رعایت نمیکنن ۴۰ روز قرنطینم به هدر میره امشب قبل خوابیدنش گفت فردا بریم رعایت میکنیم زود برمیگردیم با این رفتارشون حس عذاب وجدان منو میگیره که نکنه من نمیزارم و اینا حالا به نظرتون چیکارکنم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
منم همین مشکل و دارم ! با شوهرت صحبت کن نرید 

کلا از وقتی مرخصی سر همین موضوع بینمون دعواست دیگه جلوش کم اوردم موندم چیکارکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذارشوهرت تنهابره! وبگوچون مادرت میخوادببینت بامراعات برو

میگه بدون تو نمیرم بیا بریم تااخر سال دیگه مرخصی ندارم و ازاین حرفا من از غصه اصلا خوابم نمیبره 

من حتی عید دیدنی نرفتم پیش مادرم ولی شوهرم مجبورم کرد رفتم خونه مادرش دراین حد مردا دیکتاتورن

انگار فقط خودشون خونواده دارن خونواده ما واسمون عزیز نیستن 

عزیز دل مگه شهرها قرنطینه نیستن ما تو استان خودمون بخاطر کار شوهرم اومدیم ده تا پلیس بهمون گیر داد دویست جا زنگ زدیم دادیم پلیس راهور حرف زد گذاشت بیاییم. 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
عزیز دل مگه شهرها قرنطینه نیستن ما تو استان خودمون بخاطر کار شوهرم اومدیم ده تا پلیس بهمون گیر داد د ...

قرنطینن ولی حرف بهشون حالی نیست حتما باید جریمه بشیم تا بفهمن همش میزنگه اسم چندنفرو میاره که اومدن شهرشونو پلیسی نبوده و مشکلی پیش نیومده شماهم بیاین

مادر شوهرم از اول عید تا الان هر روز به یه بهانه خواسته شوهرمو بکشونه خونشون ما قبل عید فقط ۵ میلیون خوارو بار گرفتیم که دیگه بیرون نریم ولی نمیدونم چرا شوهرم فکر میکنا تو خونه مادرش هیچ خطری نیست الان هم قهریم سر این مسئله

مادر شوهرم از اول عید تا الان هر روز به یه بهانه خواسته شوهرمو بکشونه خونشون ما قبل عید فقط ۵ میلیون ...

الان مشکلات و بحثای من وشوهرم با زنگیدن سرصبی مادرش شروع میشه والا خسته شدم وقتی ی مشکلی برامون پیش میاد ی بار سراغ پسرشو نمیگیره الان برامن عزیز شدن اگه شوهرم خدایی نکرده زبونم لال مریض شه چجوری قسط اجارمو و واممونو بدیم نمیفهمن که 🥺🥺