2777
2789

حسش ني😂

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغز منو خورده از بس تو این ۱۰۰متر خونه میلوله😑عادت به نشستن و خونه موندن نداره نمیذاره ی ذره بخوابم

باز شما خونتون صدمتره ما خونمون ۴۳ متره هرجا میرم میبینمش😂🤣فقط منتظرم کرونا تموم شه بره سرکارش گیسام سفید شد این یه ماه🙄😂

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
اصنم

بد ترین روزاای تاریخ رو اقایون دارند میگذرونن با این گرونی و بیکاری و بی پولی و....... از دوران جنگ بدتره کاش جنگ بود میرفتیم میمردیم افتخار زن و بچه مون میشیدیم حداقل نه خجالت زده