2777
2789
عنوان

هفته هشتم بارداریم یکدفعه تهوعم ازبین رفته نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 56 پست
عزیزم ماشالله به خودتو دوقلوهات،الان ماشالله چهارتا بچه داری؟چقدر جالب

اره عزیزم  یه دختر دارم یه پسر  دوقلوهامم فعلا گفتن جفت دخترن  حالا برم سونو انومالی دقیق تر بگن  تازه اگه جفت دختر باشن  به پسرم قولم دادم یبار دیگه حامله بشم براش داداش بیارم

ان شالله دوران حاملگیت اسون بگذره و نی نیت سالم بیاد بغلت

سون ضربان قلب رفتین شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم  یه دختر دارم یه پسر  دوقلوهامم فعلا گفتن جفت دخترن  حالا برم سونو انومالی ...

توشهرما که دکترها تا حالا نبودن،سونو هم نبود، انشالله بعداز پانزدهم برم ببینم چه میکنم،همینم هست نگرانم

راستی شما زایمانای قبلیت طبیعی بوده؟راحت بودی؟

دخترمو  طعبیی رفتم۲۲ساعت درد کشیدم اخرش فهمیدن لگنم کوچیکه و دنیا نمیاد سزارین شدم😏جفت زایمان رو تجربه کردم  بقیه رو دیگه سزارین

دخترمو  طعبیی رفتم۲۲ساعت درد کشیدم اخرش فهمیدن لگنم کوچیکه و دنیا نمیاد سزارین شدم😏جفت زایمان ...

منم بدبختی کشیدم توزایمان خیلی اذیت شدم به زور بچه سه کیلویی روبدنیااوردم آخرش دکتر گفت لگنت کوچیکه، حالا میخوام اینو سزارین کنم ازعوارض بعدش میترسم،برات عوارض نداشت

منم بدبختی کشیدم توزایمان خیلی اذیت شدم به زور بچه سه کیلویی روبدنیااوردم آخرش دکتر گفت لگنت کوچیکه، ...

سزارین سر پسرم  درد  داشتم ولی  راحت بودم چون فقط یه درد رو تجربه کردم  سر دخترم  چندین بار بعداز زایمان از حال رفتم  تو دستشویی 

دولتی زایمان کردم دخترم  کشتار گاه بود  شهر رشت🙄پسرمو خصوصی رفتم   عین مکله هااا بخور شد باهام بخدا

دولتی ۱۹سال پیش هیلی بد بود الان رو نمیدونم ۳روز بستریم کردن بدون همراه