2777
2789

بچه من تو ماه دهمه. وسیله ای بخواد اگر ندیم قهر میکنه. یا وسایلشو میزنه. جدیدا چیزی رو پرت میکنه. بعد جالبه هیچ رفتار بدی منو شوهرم باهم نداریم حتی صدای بلند حرف بزنیم. یا پرت کردن چیزی. کلا شوهرم خ حساسه و ازین کارا خوشش نمیاد حالا رفتار بچه منطبیعیه؟ که قهر کنه و چیزیو پرت کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون درمیاره همش یه سره داره گاز میگیره. چند بار بیدار میشه. راه میفته چهار دست و پا میره. گریه میک ...

بچم 1سالشه داره دندون درمیاره گریه لجبازی منم همینطور

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

عاره بابا طبیعیه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
طبیعیه.مواظب باش چیز خطرناک دم دستش نباشه ‌.وقتی پرت کرد خیلی جدی بهش بگو نباید این کار رو بکنی.

میره موبایلمو برمیداره میدونه حساسم تا میبیندم فرار میکنه😂😂😂😂 میدونه موبایل بده یا چای داغه

دندون درمیاره همش یه سره داره گاز میگیره. چند بار بیدار میشه. راه میفته چهار دست و پا میره. گریه میک ...

عزیزم 

میشه بگی کی دندون در آورد کی چهار دست و پا رو زمین رفت خواهرزادم هشت ماهشه دندون در نیاورده چهار دست و پا رو زمین نمیره فقط غلت میخوره خیلی نگرانشم 

پرنسس آقامونم 😍💕                                     کاربر جدید نیستم سیم کارتم سوخت با یه سیم کارت دیگه اومدم 
عزیزم  میشه بگی کی دندون در آورد کی چهار دست و پا رو زمین رفت خواهرزادم هشت ماهشه دندون در نیا ...

دقیقا ۸ ماه و یک روزش بود دندون اول و ۸ ماه و ۲۱ روز دندون دومو دراورد. و ۶ ماه و ۳ روزش بود چهار دست و پا رفت. برا دندون نگران نباشید بعضیا دیر درمیارن پیگن هرچه دیرتر دربیاد جنسش بهتره