2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرم و راضی کنم

260 بازدید | 10 پست

پول دست یکی از اعضا خونوادش داده بودیم که باهاش کار کنه و بعد از یه مدت با سود بهمون برگردونه اما هم با تاخیر 3 ساله از زمانی که با هم عهد کرده بودیم داد و هم سود کمی داد

نمیتونم راضیش کنم که باهاش حرف بزنه

هرچی هم من در این مورد باهاش حرف میزنم طرفش رو میگیره ولی میدونم که خودش هم حرفش با من یکیه فقط نمیخواد وجهه اونو خراب کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی دوبارباشوهرت حرف زدی موفق نشدی ولش کن راحتش بزار برای پول جوش نزن بعدشم بیشترمرداحواسشون هست فقط شما وظیفه تو انجام دادی باهش صحبت کردی دیگه ولش کن راحت زندگی کن جوش نزن

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

شكر كن پولتون را برگردونده.به دل نگير توجيه شرعي ميكنيم سود اون پول بركت نداره بي خيال بشيد وبورس را ياد بگير در بورس عرضه اوليه بگير كم كم مهارت پيدا كني ظرف يك سال دو برابرش ميكني

دخالت نکن بذار خودش تصمیم بگیره اگه به حرف تو رفت بهش گفت و کدورت پیش اومد میندازه گردنت

آخه خیلی خیلی زیاد زندگیمون رو تحت الشعاع قرار داده به این راحتی نمیتونم کنار بیام با قضیه

بیشتر از همه از این حرصم میگیره که من هم پا به پای شوهرم با درآمد برابر دارم کار میکنم و در واقع من هم توی اون پول که کل کل سرمایه ی زندگیمون بود سهم داشتم ولی نباید حرف بزنم