من ۲۵ اسفند سزارین کردم الان ۲ روز بود که لخته های خیلی بزرگ و خونریزی شدید داشتم و فشارم افتاد که از دیروز بیمارستان بستری شدم و فعلا داروی انتی بیوتیک برای عفونت تو سرم بهم می زنن دکتر گفت اگه تا شنبه خوب نشدی ممکنه کورتاژ بشی کسی تا حالا کورتاژ شده، درد داره؟، عوارض داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش میگفتین که نتیجه چی شد. الان منم همین مشکلو دارم
سلام
موقع عملم اول کرونا بود که همه میترسیدن دکتر ۴ سانت از جفت رو تو شکمم جا گذاشت که عفونت کرد و خونریزی شدید کردم بعد از دو هفته از زایمان... فشارم ۸ روی ۵ بود که رفتم بیمارستان داشتم میرفتم تو کما... خیلی خونریزی و لخته های بزرگ داشتم. یه هفته بهم چرک خشک کن تو سرم و دو تا کیسه خون زدن... بعد هم کورتاژ شدم و درد نداشت ولی تا ۴۰ روز چرک خشک کن خوردم. سریعا دکتر برین چون اگه دیر بشه عفونت کل بدن رو میگیره.