2777
2789

من اونقدر دوست دارم بدی آدم‌ها رو زود فراموش کنم و بتونم راحت ببخشم ولی نمیتونم ، بدی هایی که در حقم میشه تا سال‌های سال و گاهی تا همیشه توی ذهنم حک میشه  

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکتسابی 

چون هوش هیجانی و اجتماعی هم اکتسابیه=Eq

و ژاپنی ها خیلی به بچه هاشون آموزش میدن .

این صفات زیر مجموعه ی هوش هیجانی هستش 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بنظرم همه چیز ۹۰ درصدش زنتیکیه حتی جدیدا ژن علاقه ب اعتیاد و ژن علاقه ب درس خوندن و... رو‌کشف کردن چ برسه ب ویژگیای مثل کینه ای بودن و اینا

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

من خیلی خیلی زود میبخشم

حالم از خودم به هم میخوره

بدترین خیانتا و تهمتا و حرفا رو شنبدم و دیدم ولی تا طرف نگام میکنه همشو میشورم میریزم دور

اینم باعث شده همیشه ازم سواستفاده بشه

گاهی باید بلد باشیم نبخشیم

اکتسابی هست عزیزم باید روحتو بزرگ کنی خدا از بدترین گناه بنده اش میگذره چی میشه ماهم تلاش کنیم در حد انسان بودن خودمون از ظلمی که کسی یهمون کرده بگذریم؟ تمرین کن موفق میشی اما اینو بدون وقتی از ذهنت پاک میشه یا خیلی کمرنگ میشه که از ته دل ببخشی جوری که بهش فکر نکنی❤

اکتسابی..من ب۶ شدت کینه ایم😂😂😂

خیلی بده ):

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

به نظرم هر چی مشغلت بیشتر باشه و سرت شلوغتر و بیستر تو جمع باشی کمتر ب دل میگیری و زودتر فراموش اما اگه مثل من بدبخت همیشه تنها و بی کس باشی همش خودخوری و همیشه هم تو دلته اخرم پیر و کور میشی از غصه 

اینم تجربه من😐

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
اکتسابی  چون هوش هیجانی و اجتماعی هم اکتسابیه=Eq و ژاپنی ها خیلی به بچه هاشون آموزش میدن . ا ...

به محیطی که آدم درش رشد میکنه بستگی داره؟

نمیدونم😕

قبلا تاپیک هاتون رو خوندم حس میکنم خیلی مهربون و خوش قلب هستین ، حس خوبی بهتون دارم  

به محیطی که آدم درش رشد میکنه بستگی داره؟

خیلی .

ولی این شما هستید که میتونید بر رفتارتون مدیریت کنین .محیط تاثیر داره و شما میتونید تاثیر را نگیرید یا کم بگیرید 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

قبلا تاپیک هاتون رو خوندم حس میکنم خیلی مهربون و خوش قلب هستین ، حس خوبی بهتون دارم    

💋💋💋💋💋💋💋💋 مرسی

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

بنظرم همه چیز ۹۰ درصدش زنتیکیه حتی جدیدا ژن علاقه ب اعتیاد و ژن علاقه ب درس خوندن و... رو‌کشف ک ...

چه بد