2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از بایوس  وارد بشی   و  ویندوز رو نصب کنی
هرچی از درایو سی  داری و برات مهم ه رو بردار بریز توی یه درایو دیگه     بعد توی بایوس  >  نصب ویندوز رو بیار بالا    درایو سی رو پاک کن و دوباره ویندوز رو روی درایو  سی  نصب کن

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

یعنی وقتی سیستم رو روشن می کنید هنوز ویندوز بالا نیومده سریع یه دکمه ای ( در هر سیستمی فرق می کنه . بستگی به نوع مادر بردتون داره ) یه دکمه ای رو می زنی که یه صحفه آبی میاد که شبیه سیستم داس هست و اونجا تعیین می کنی وقتی سیستم رو روشن می کنم به جای اینکه بره سراغ هارد و از اونحا لود بشه ... اول بره سراغ سی دی ویندوز و بره روی روال نصب ویندوز

بایوس چیه؟ 

وقتی لب تاب رو روشن می کنی    بسته به نوع لب تاب ت      مثلا با دکمه دیلیت یا اف 2  یا اف 1        وارد تنظیمات  لب تاب میشه    که میشه تنظیم کنی قبل از ورود به ویندوز  درایو  سی رام  یا دی وی دی رام  فعال بشه    چون  دی وی دی ویندوز توی بایوس فعال میشه   >   این قسمت رو اگر فعال کنی    قبل از ورود به ویندوز ، دی وی دی ویندوز فعال میشه    >   و نصب ویندوز رو در اون حالت می تونی انجام بدی
به این لینک یه سر بزن
https://jb-team.com/blog/content/نحوه-تنظیمات-بوت-بایوس-برای-نصب-ویندوز
لب تاب ت چیه ؟  مارک یا برندش ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد