2777
2789
عنوان

توی این دو راهی کدومو انتخاب میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست
والا توی این کشور و این وضعیت هیچی مشخص نیست.اگر برنامه رفتن داری برو به نظرم

مامانمم همینو میگه 

میگه چرا اینقد استرس کنکور میکشی خودشم با این وضعت

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود
مامانمم همینو میگه  میگه چرا اینقد استرس کنکور میکشی خودشم با این وضعت

پس با ارامش برو دنبال کارهای رفتنت.شاید اونجا به چیزایی که میخوای برسی، قسمت هرکسی توی یه چیزیه.موفق باشی

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم همینو میگه  میگه چرا اینقد استرس کنکور میکشی خودشم با این وضعت

اره برو کارهای رفتنت  رو جور کن‌روی زبانت‌کار کن

پزشکی  رشته خاصیه خیلی زحمت داره شاید فک کنی اسم پزشک خیلی بزرگه  ولی باید استرس بکشی یک سال از همه چی بزنی بنظرم روحیه حساسی داری شاید تحمل نداشته باشی .بخاطر علاقه پدر مادرت نباید علاقه خودتو نادیده بگیری 

من دلم میخواست برم خارج توی تحقیقات آزمایشگاهی برای درمان ایدز کار کنم یاوویروس شناسی خیلی علاقه داشتم 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
پس با ارامش برو دنبال کارهای رفتنت.شاید اونجا به چیزایی که میخوای برسی، قسمت هرکسی توی یه چیزیه.موفق ...

ممنونم ک وقتتونو برام گذاشتید.  

اره برو کارهای رفتنت  رو جور کن‌روی زبانت‌کار کن پزشکی  رشته خاصیه خیلی زحمت داره شاید فک ...

اره همینکارو میکنم 

مرسی بابت نظر سازندت  

دوستان تاپیک منم یه سر بزنید:-(خدایی واجبه

نمیدونم این لحظه ک داری امضامو میخونی چیکار میکنی دلت شکسه یا روزایی ناب زندگیته :-)بهترینارو برات ارزو دارم عسیسمممم ❤️واسه قبولیه منِ طفلکی هم یه صلوات بفرس😥